Asiakas on aina ykkönen – Kaakkois-Suomen paras K-Supermarket on Kouvolan Valtari

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Kaakkois-Suomen alueen parhaan kaupan palkinnon vei yhteistyöllä ja henkilökunnan innolla K-Supermarket Valtari Kouvolasta.

Palkinnon perusteluissa korostettiin erityisesti kaupan ja sen kauppiaiden aktiivista verkostoitumista ja läsnäoloa paikallisesti. Yhteistyö on vahvaa niin paikallisten tuottajien, yrittäjien, urheiluväen kuin kanssakauppiaidenkin kanssa. Lisäksi kauppaa kiitetään henkilökunnan vahvasta osallistamisesta kaupan kehittämiseen: työntekijöiden innostus näkyy ja kuuluu asiakkaille saakka. Asiakkaiden tyytyväisyys onkin kauppiasparille sydämen asia. Kauppiaina K-Supermarket Valtarissa toimivat Tero ja Minnamari Turkia

”Iso kiitos tunnustuksesta kuuluu työntekijöillemme, joiden kanssa keskityimme viime vuonna yhdessä kehittämään meidän kaikkien työstä entistä innostavampaa. Jokainen sai esimerkiksi päättää itselleen vuoden tavoitteen, jota kohti pyrkiä. On myös hienoa, että paikallinen yhteistyö noteerataan, sillä esimerkiksi paikalliset tuotteet ovat meille ja asiakkaillemme erittäin tärkeitä”, kertoo Tero.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös