Uusi K-Rauta Parkano avautuu asiakkaille - kauppiaaksi Harri Peltonen

K-Raudan palvelut Parkanossa ja lähialueilla paranevat, kun Parkanon uusi K-Rauta avautuu asiakkaille huomenna, 1.4.2023, osoitteessa Teollisuustie 21. Mittava investointi vastaa kysyntään, joka Parkanon alueella on ollut entistä monipuolisemmille rautakaupan palveluille. K-Rauta Parkanon kauppiaana aloittaa Harri Peltonen. Peltonen jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Kankaanpäässä.

Peltosella on takanaan noin 16 vuoden ura Porin ja Kauhajoen K-Raudoissa sekä kauppiaana K-Rauta Kankaanpäässä. Myös K-Rauta Kankaanpään kauppiaana jatkava Peltonen aikoo hyödyntää kahden kaupan tuomat edut asiakkaiden hyväksi.

”Tulemme tarjoamaan asiakaslähtöisen valikoiman sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillemme. Kahden toimipisteen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sekä Parkanossa että Kankaanpäässä yksittäistä kauppaa laajemman valikoiman sekä notkeampaa palvelua”, Peltonen kertoo.

Modernia rautakauppaa rakentamassa – valikoima täydentyy ensimmäisten viikkojen aikana

Uudella paikalla osoitteessa Teollisuustie 21 aloittava K-Rauta on suunniteltu alusta asti vastaamaan nykypäivän asiakasvaatimuksiin. Kiinteistö on täysin saneerattu ja paikalle on rakennettu mm. uusia varastorakennuksia. Erityisesti noutopihan toimivuuteen on kiinnitetty huomiota, jotta asioiminen olisi mahdollisimman helppoa.

Kokonaan uuden rautakaupan rakentaminen ja suunnitteleminen on ollut Peltoselle poikkeuksellinen ja antoisa kokemus. ”On ollut erittäin mielenkiintoista päästä heti kauppiasuran alkuvaiheessa tekemään kokonaan uutta K-Rautaa. Aikataulu on ollut kunnianhimoinen, mutta haluamme varmistaa palvelun katkeamattomuuden nykyisen K-Raudan lopettaessa alueella.”

Ovet avataan 1.4., mutta avajaisia vietetään isommin toukokuun alussa, kun kaikki tavarat ovat paikallaan myymälässä.

”Rakentaessamme alueen parasta rautakauppaa, otamme alusta asti mielellämme vastaan ajatuksia ja palautetta niin valikoimistamme, kuin tarjoamistamme palveluista. Tulemme rakentamaan kaupan valikoimia jatkuvana työnä asiakkaitamme kuunnellen”, Peltonen kehottaa asiakkaita antamaan palautetta sekä toiveita.

Myymälän yhteyteen rakentuu kevään aikana kattava puutarhamyymälä, joka palvelee sekä paikkakuntalaisia että alueen kesäasukkaita. Sisätiloissa olemme panostaneet muun muassa sisustusmateriaalien valikoimien esittelyihin, jotta valinnan tekeminen nykypäivän suuresta tarjonnasta olisi mahdollisimman helppoa. Tervetuloa tutustumaan!”, Peltonen jatkaa.

Peltosen yritys Rautapelto Oy työllistää Parkanossa ja Kankaanpäässä yhteensä noin 15 vakituista työntekijää sekä noin kymmenen kausityöntekijää vuosittain.

Työn ohella Peltosen aika kuluu perheen parissa. Kun aika antaa myöden, harrastuksiin kuuluvat muun muassa jääkiekko sekä monipuolisesti musiikki.

Kaupan yhteystiedot:
Teollisuustie 21, 39700 Parkano
Kaupan puhelinnumero: 03 311 93 800
Aukioloajat: ma-pe 8-17, la 9-14.
Kesäaukioloajat 2.5. alkaen: ma-pe 8-18, la 9-16.

Lisätietoja:
Harri Peltonen, kauppias, K-Rauta Parkano ja Kankaanpää, harri.peltonen@k-rauta.fi, p. 040 730 5439.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös