Uudistunut K-Market Woikantori yllättää asiakkaansa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.12.2023 Kouvolan Voikkaalla K-Market Woikantori on ollut uudistustöiden vuoksi suljettuna elokuusta lähtien ja nyt uudistunutta kauppaa päästään juhlimaan asiakkaiden kanssa. Kauppa avataan torstaina 7.12. klo 10. K-kauppiaana toimii Mari Paalanen-Taskinen.

Taskinen.

Kauppa avataan nauhanleikkauksella, jota ovat leikkaamassa 109 vuotta Voikkaalla palvelleen Paalasen kauppiassuvun naiset kolmessa polvessa: kauppias-Mari, hänen äitinsä Hellevi Paalanen, Marintyttäret Anni ja Emmi Simonen sekä Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

K-Market Woikantori on avattu nykyisellä paikallaan 28.9.1983 ja vaikka kauppaan on vuosien saatossa tehty pieniä parannuksia ja myymäläkalusteita on uusittu, niin itse rakennuksen talotekniikka ja kylmälaitos on tullut tiensä päähän. Nyt koko kaupasta on tehty kerralla nykyaikainen ja energiatehokas. Remontissa on uusittu kaikki kaupan seinien sisäpuolella aina kylmälaitoksesta sähköihin ja myymäläkalusteisiin. Myymälätilaa on saatu hieman lisää varaston puolelta. 

K-Market Woikantorissa on säilytetty maalaiskaupan tunnelma ja ystävällinen palveluhenki

Kauppa onkin uutuuttaan kiiltävä ja visuaalisesti näyttävä mutta Mari lupaa, että vanhasta on säilytetty asiakkaiden arvostama maalaiskaupan tunnelma ja ystävällinen palveluhenki.

”On ihana esitellä tämä upea ja uudistunut Woikantori asiakkaille. Kiitos henkilökunnalle ja kaikille yhteistyökumppaneille, että tämä valtava urakka saatiin tehtyä aikataulussa”, Mari kiittää.

Palvelutiskin palvelut säilyvät ja grillituotteita saa mukaan kuumana suoraan lämpöpöydästä. Woikantorissa on laaja valikoima kaupassa valmistettuja Meillä tehty-sarjan mukaan otettavia patonkeja, bageleita, salaatteja ja täytettyjä ruisleipiä. Valmisruokahyllyistä löytyy valmiita aterianosia, joista voi koostaa itselleen mieluisan kokonaisuuden.

”Hedelmä-, vihannes- ja leipäosasto on laajentunut. Saimme paljon lisää pakastetilaa ja sinne lisää valikoimaa”, kauppias-Mari listailee. ”Ja suosittelen tutustumaan meidän karkkiosastoon, se on suorastaan makea.”

Kahvipiste ja lisäpalvelut kuten Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut sekä Postin lokerikko jatkavat remontin jälkeenkin. Kaupan pihalla on kaksi K-Latauksen latauspistettä sähköautoille.

K-Market Woikantorin aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 9-21.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös