Tomi ja Lena Nordinista Vaasan K-Citymarket Kivihaan uudet kauppiaat

Tomi ja Lena Nordin aloittavat Vaasan K-Citymarket Kivihaan kauppiaina 17. huhtikuuta. K-Citymarket Kivihaan nykyinen kauppias Tom Hautakangas lopettaa kauppiasuransa.

Kauppiaat Tomi ja Lena Nordin siirtyvät K-Citymarket Kivihaan kauppiaiksi Vaasan toisesta K-Citymarketista kaupungin keskustasta. Nordinit ovat olleet Vaasan keskustan K-Citymarketin kauppiaina kohta kahden vuoden ajan. Nordinien koko kauppiasura on tehty Vaasassa: ennen keskustan K-Citymarketia he toimivat kauppiaina K-Supermarket Wasassa, jonka he avasivat vuonna 2011.

”Lähdemme yhdessä Lenan kanssa Kivihaan K-Citymarketin kauppiaiksi erittäin iloisina ja innokkaina. K-Citymarket Kivihaka on hieno, kasvava kauppapaikka, ja käynnissä oleva uudistus toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä on tuore kokemus kaupan uudistamisesta keskustan K-Citymarketissa ja nyt lähdemme tekemään myös Kivihaasta asiakkailleen entistäkin parempaa kauppaa”, Tomi Nordin kertoo.

K-Citymarket Kivihaan nykyinen kauppias Tom Hautakangas lopettaa kauppiasuransa huhtikuussa.

”Kiitos kuluneista vuosista K-Citymarket Kivihaassa kuuluu erityisesti asiakkaille ja henkilökunnalle. Nyt on kuitenkin uusien haasteiden aika. Kauppa jää hyviin käsiin, ja toivotan Nordineille menestystä Kivihaan uusina kauppiaina”, Tom Hautakangas kiittää.

K-Citymarket Kivihaan henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Nordinien palvelukseen. Nordinit jatkavat toistaiseksi myös keskustan K-Citymarketin kauppiaina. Kesko tiedottaa keskustan K-Citymarketin uuden kauppiaan valinnasta myöhemmin.

K-Citymarket Kivihaassa on käynnissä mittava uudistus ja kaupan laajennus. Ensimmäiseksi Nordinit aikovat uudessa kaupassaan keskittyä elintarvikepuolen remontin suunnitteluun asiakastoiveiden perusteella.

”Ensimmäisenä aiomme uudessa kaupassa tutustua asiakkaisiin ja henkilökuntaan, jotta pystymme ottamaan kaikki toiveet mahdollisimman hyvin huomioon myös kaupan uudistuksessa. Uudistus tähtää siihen, että Kivihaan asiakkaita palvellaan entistäkin kattavammin sekä nyt että tulevina vuosina. Lisärakentamisen myötä pystymme kasvattamaan niin valikoimaa kuin asiakkaille tarjottavien palveluidenkin määrää. Olemme aito herkkukauppa ja halpa kauppa, ja valikoimaa tullaan kasvattamaan molemmista päistä: sekä edullisesta että premiumista. Lisätilan myötä Kivihaassa pystytään tarjoamaan asiakkaille aiempaa enemmän myös edullisia, suuria eriä. Uusista palveluista kerromme tuonnempana, kunhan remontin valmistuminen lähenee”, Nordinit sanovat.

Kauppiaina Nordinit ovat asiakaslähtöisiä ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi juttelemaan niin tuotetoiveista kuin kaupan muustakin kehittämisestä.

”Haluamme aloittaa heti vuoropuhelun siitä, mitä asiakkaat K-Citymarket Kivihaalta toivovat. Remontti kestää vielä vuoden verran ja kiitämmekin jo nyt asiakkaitamme kärsivällisyydestä muutostöiden keskellä. Kauppa kuitenkin palvelee normaalisti koko remontin ajan, joten toivotamme asiakkaat tervetulleeksi entiseen malliin ja tutustumaan kauppiasperheeseemme”, Nordinit toivottavat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös