Sari Suutarinen ja Tomi Lehtolainen Lapinlahden K-Market Ruokamestarin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.1.2023 Sari Suutarinen ja Tomi Lehtolainen aloittavat helmikuun alusta Lapinlahdella K-Market Ruokamestarin kauppiaina.

”Takana on noin 40 vuoden ura kaupan alalla Lapinlahdella, josta vajaa puolet kauppiaana. Nyt on aika ottaa breikki ja pitää kertyneitä vuosilomia”, nykyiset kauppiaat Taisto ja Jaana Lappalainen avaavat suunnitelmiaan. ”Kiitokset pitkäaikaisille asiakkaille ja erityisesti huippuhenkilökunnalle. Toivotamme myös onnea ja menestystä uusille yrittäjille.”

Sari ja Tomi kertovat, että on yhtä aikaa jännittävää ja mukavaa ottaa uusi haaste vastaan. "On ilo tulla jatkamaan Jaanan ja Taiston pitkää ja ansiokasta työtä K-Market Ruokamestarissa.”

Uusilla kauppiailla on suunnitelmat Ruokamestarin suhteen mietittynä. ”Haluamme olla vahvasti paikallinen ja hyvästä palvelusta sekä mukavasta ja asiantuntevasta henkilökunnasta tunnettu kauppa! Kaupan tulee olla asiakkaidemme näköinen ja heidän toiveensa täyttävä oman kylän kauppa.”

”Meille on tärkeää tarjota kattava tuotevalikoima, josta jokainen löytää itselleen sopivan hintaisen ostoskorin. Suunnittelemme alkuvuodelle myös verkkokaupan palveluita.”

”Toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat. Meidät löytää kaupan arjesta touhuamasta hyllyjen välissä - hihasta saa tulla aina nykäisemään!”, lähettävät Sari ja Tomi terveisensä.

Vastuullisuus kuuluu K-Market Ruokamestarin arkeen vuoden jokaisena päivänä. "Hävikin vähentäminen, kierrätys ja energian säästö sekä henkilökunnan hyvinvointi ovat tärkeimpien asioiden joukossa", listaavat Sari ja Tomi.

Sari on kolmannen polven K-Market-kauppias ja hänellä on jo kauppiasuraa 25 vuotta. Hän toimii tällä hetkellä kauppiaana Kuopiossa K-Market Julkulassa ja Rypysuolla. Tomilla on pitkä ura kuljetusalan esimiestehtävistä ja hän on ollut neljä vuotta Sarin rinnalla kauppiaan työssä.

Sarilla ja Tomilla on molemmilla kaksi aikuista lasta, jotka työskentelevät omilla aloillaan. Tärkeä perheenjäsen on myös ranskanbulldoggi Pate, joka on aktiivisesti mukana niin vapaa-ajalla kuin kaupankin arjessa. Yhteisiä harrastuksia heillä on mökkeily, moottoripyöräily ja ulkoilu. Tomi harrastaa myös jääkiekkoa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös