Petteri Tiilikainen Lappeenrannan K-Supermarket Rakuunan kauppiaaksi

K-RYHMÄ TIEDOTE 2.1.2023 Petteri Tiilikainen aloittaa Lappeenrannassa 1.2.2023 K-Supermarket Rakuunan kauppiaana.

Petteri hehkuttaa, että on hienoa jatkaa kauppiasuraa K-Supermarket Rakuunassa hänelle tutussa kaupassa ja perinteikkäällä kauppapaikalla Lappeenrannan keskustassa. ”Rakuuna tunnetaan laadukkaana ja monipuolisen valikoiman omaavana kauppana. Odotan innolla tutustumista asiakkaisiin, henkilökuntaan ja heidän toiveisiinsa”, Petteri sanoo. ”Kiitos Päivi ja Joel Pelliselle hyvästä kaupan pidosta, tästä on mukava jatkaa ja kehittää kauppaa edelleen.”

Rakuuna on hyväntuulinen ja laajojen valikoimien ruokakauppa

Petteri kertoo suunnitelmistaan uuden kauppansa suhteen: ”Luomme hyväntuulisen, laajojen valikoimien ruokakaupan. Valikoimat pitävät sisällään niin edullisen kuin premium-luokan ostoskorit. Panostamme yhteistyöhön paikallisten tuottajien ja toimijoiden kanssa.”

”Henkilökunnan ja asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeää, ilo ja nauru saa kuulua kaupassa. Toivon, että minulle tullaan rohkeasti kertomaan, kuinka voimme kehittää Rakuunaa entisestään”, Petteri lähettää terveisensä.

K-Supermarket Rakuunalla on lisäksi monipuoliset lisäpalvelut kuten Postin palvelupiste, Postin ja Smartmilen pakettiautomaatit, kaupan oma kalasavustamo sekä verkkokaupan palvelut joko noutona tai kotiinkuljetuksena.

Vastuullisuustyö on osa K-ryhmän ja K-Supermarket Rakuunan arvoja. Se näkyy muun muassa panostuksena henkilökunnan hyvinvointiin ja yhteistyönä lähituottajien kanssa.  Ruokahävikkiä minimoidaan ja huomiota kiinnitetään monenlaiseen kierrätykseen.

Petteri Tiilikainen on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi yrittäjyyden linjalta. Hän on koko ikänsä työskennellyt kaupallisella alalla, suurimmaksi osaksi esimiestehtävissä. Kolme viimeistä vuotta hän on toiminut K-Market Taavetin kauppiaana.

Petterin perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta, joista vanhin on jo muuttanut omilleen. Vapaa-ajalla hän seuraa erilaisia urheilulajeja ja Petterin ulkoilman tarpeesta huolehtii perheen pieni koira.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös