Kupittaan uuden K-Market Stationin kauppiaaksi Jenni Juhajoki

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.5.2023 Turussa Joukahaisenkadulle on tulossa uusi K-Market Station Kupittaa. Uuden kaupan kauppiaaksi tulee Jenni Juhajoki. K-Market avataan syksyllä.

Kaupan myyntiala on yli 800 m2 ja pysäköintipaikkoja tulee niin parkkihalliin kuin kaupan eteen.

”On kunnia päästä avaamaan uutta K-ruokakauppaa Kupittaalle”, Jenni kertoo. ”Station Kupittaa on uusi uniikki kortteli, joka nousee Kupittaan vanhan rautatieaseman viereen.”

”Uusi kauppa palvelee niin kiireisiä ohikulkijoita, kuin alueella työskenteleviä ja opiskelevia. Haluamme palvella myös alueen yritysten tarpeita. Alueella asuville rakennamme laajan ja kattavan valikoiman. Kiinnitämme erityistä huomiota asioinnin helppouteen ja tarjoamme tuotteita eri hintaluokissa”, Jenni avaa suunnitelmiaan.

K-Market Stationissa pyritään kaikessa toiminnassa vastuullisuuteen huomioiden hävikki ja ympäristöasiat. ”Energiatehokkuus tässä kaupassa tulee olemaan huippuluokkaa”, Jenni toteaa.

Rekrytointi aloitetaan kesällä

”Varsinainen rekrytointi aloitetaan kesällä, mutta vapaamuotoisia hakemuksia voi nyt jo lähettää sähköpostilla: jenni.juhajoki@k-market.com. Tarjoan kaupan alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta ja erilaista ruokakauppaa.”

Jenni Juhajoki on toisen polven kauppias ja hän on työskennellyt koko ikänsä ruokakaupassa. Hän on toiminut reilut kuusi vuotta K-Market Kyrön ja Mellilän kauppiaana.

”Vastapainona kaupan hektiselle arjelle harrastan monipuolisesti liikuntaa”, hän kertoo vapaa-ajan vietostaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös