Jonna Kurki ja Timo Lautamatti Kuusankosken K-Supermarket Koskituulen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.8.2023 Jonna Kurki ja Timo Lautamatti aloittavat kauppiasuransa 1.10. Kuusankosken K-Supermarket Koskituulessa.

”Upealta, tunnelma on tietysti jännittynyt mutta erittäin innostunut päästessämme luotsaamaan kauppaa lähellä kotia, tutussa kaupungissa”, vastaavat tunnelmista kysyttäessä Jonna ja Timo. ”Kiitos nykyiselle kauppiaalle Mikael Virtaselle tehdystä työstä. Kaupasta on yhdessä henkilökunnan kanssa saatu siisti ja houkutteleva. Näistä jalanjäljistä on hyvä lähteä liikkeelle rakentamaan omaa polkua.”

”Alkuun tutustumme henkilökuntaan ja asiakkaisiin, tämän pohjalta etsitään meille kaikille se yhteinen tekemisen meininki ja suuntaviivat juuri meidän asiakkaidemme parhaaksi kaupaksi”, uudet kauppiaat kertovat suunnitelmistaan. He lupaavat, että hyllyistä löytyy kattavasti tuotteita K-Menu hinnoitelluista Pirkan kautta merkkituotteisiin, asiakkaiden toiveiden täydentäessä valikoimaa matkan varrella. ”Etsitään hyllyyn oikea kattaus tuotteita, jotta jokainen löytäisi kukkarolleen ja arvoilleen sopivan ostoskorin.”

”Kunhan olemme asettuneet ja tutustuneet henkilökuntaan järjestetään asiakkaille tutustumiskahvit ja toivotaan, että mahdollisimman monet tulevat samalla juttelemaan ja tutustumaan meihin. Meitä näkee myös hyllyjen välissä arjen hyörinnän keskellä, toivottavasti asiakkaat silloinkin tulevat juttusille”, Jonna ja Timo toivovat.

K-Supermarket Koskituulessa jatkavat verkkokaupan palvelut, joko noutona tai kotiinkuljetuksena.

Vastuullisuus on tärkeässä roolissa K-Supermarket Koskituulessa joka päivä. Kauppaa rakennetaan yhdessä henkilökunnan kanssa, huolehditaan jatkuvasta vuorovaikutuksesta ja siitä, että töissä jaksetaan hyvin. Lisäksi mietitään keinoja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Ruokahävikin minimoimiseen etsitään tapoja ja mm. hävikkiruoka annetaan ruoka-apuun paikallisen toimijan kautta.

Jonna ja Timo ovat kaupan alan todellisia ammattilaisia. Jonna on ollut perheyrityksessään mukana jo 29 vuotta, kolmessa eri liiketyypissä, K-Marketissa, K-Citymarketissa ja viimeiset 10 vuotta K-Supermarket Torkkarissa. ”Kesä-,ja viikonlopputyöt aloitin ennen vanhempieni kauppiasuraa paikallisessa K-Citymarketissa Porvoossa, joten kaupan ala on koko ajan vetänyt vahvasti puoleensa”, sanoo Jonna. Timo on aikaisemmin työskennellyt K-Citymarketissa käyttötavarapuolella 32 vuotta ja viimeiset kaksi vuotta myös K-Supermarket Torkkarissa.

Jonnan ja Timon perheeseen kuuluvat nuoret aikuiset kaksoset sekä yläasteikäinen poika Kotona odottaa myös kolme pientä koiraa ja kaksi kissaa. ”Vapaa-ajalla viihdymme kotona pihahommissa tai sohvalla rentoutuen, nautimme molemmat myös remonttihommista. Harrastan joogaa, joka tuo liikunnan lisäksi mukavan rentoutumishetken ja vaihtelua hektiseen arkeen. Timo käy sulkapalloilemassa”, Jonna kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös