Heikki ja Susanna Ikonen neljän K-ruokakaupan kauppiaiksi Imatralla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.2.2024 Heikki ja Susanna Ikonen ottavat kauppiasvastuun 1.4.2023 neljästä K-ruokakaupasta Imatralla. Kaupat ovat K-Supermarket Vuoksenniska ja K-Marketit Lihatehdas, Rautionkylä ja Ruokolahti.

”On tosi hienoa jatkaa kauppiasuraa Imatralla useamman kaupan voimin”, Heikki ja Susanna iloitsevat. ”K-Supermarket Vuoksenniska on perinteikäs ruokakauppa Imatralla ja kunnia on jatkaa edeltävien kauppiaiden saappaissa, unohtamatta kolmea Oman Kylän Kauppaa.”

Kauppiaat ovat aina asiakkaita varten

”Haluamme tutustua aluksi kauppojen henkilökuntaan sekä asiakkaisiin ja sen jälkeen lähdemme yhdessä henkilökunnan kanssa rakentamaan kauppoja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, niin valikoiman kuin palveluiden osalta. Olemme kauppiaina sellaisia, jotka viihtyvät hyllyjen välissä ja kassalla, "jotta totuus ei unohtuisi". Toivomme kaikilta asiakkailta reippaasti palautetta, niin ruusuja ja risuja. Olemme vain ja ainoastaan asiakkaita varten”, Heikki ja Susanna lähettävät terveiset asiakkailleen.

”Meidän kaupoissamme asiakas tulee aina ykkösenä”, uudet kauppiaat toteavat. ”Haluamme erottautua loistavalla ammattitaitoisella asiakaspalvelulla jokaisessa kaupassa ja lähdemmekin rakentamaan jokaista kauppaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.”

”Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta, monipuolista ja perinteistä ostoskoria sopivaan hintaan. K-kaupan edulliset omat merkit, Pirkka ja K-Menu nousevat kaupoissamme esille entistä enemmän. Vuoksenniskalla jatkamme K-Nouto- verkkokauppaa sekä kotiinkuljetuksia.”

Vastuullisuus kuuluu kaikkien neljän kaupan jokapäiväiseen työhön. ”Haluamme jatkaa hyvää yhteistyötä Ruoka-apu toiminnassa paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Meille on myös tärkeää huolehtia henkilökunnan työhyvinvoinnista ja heidän jaksamisestaan”, Ikoset kertovat.

Heikki ja Susanna Ikonen toimivat tällä hetkellä kauppiaina Imatran K-Market Lappeentiellä ja Meltolassa. Ennen kauppiasuraa Heikki on työskennellyt noin 20 vuotta S-ryhmällä erilaisissa työtehtävissä. Susannalla on työkokemusta lasten, nuorten ja aikuisten virikeohjaajan tehtävistä.

Ikosten perheeseen kuuluu kaksi poikaa 8 ja 10 vuotta, kissa ja puolivuotias koiranpentu. ”Vapaa-aika menee perheen kanssa touhutessa ja lapsien harrastuksien parissa . Kesäisin moottoripyöräillään ajan salliessa”, Heikki kertoo. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös