Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Hämeenlinnaan Mervi Kivistön luotsaamalle K-Supermarket Hätilälle Pirkanmaan ja Hämeen parhaan kaupan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Pirkanmaan ja Hämeen parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Hätilä.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2022 

Tänä vuonna Pirkanmaan ja Hämeen alueen parhaan kaupan tittelin nappasi kauppias Mervi Kivistö K-Supermarket Hätilästä. Asiakaspalautteiden perusteella tässä kaupassa on kaupungin paras heviosasto ja erinomainen kala- ja palvelutiski. Valintaperusteissa korostuivat lisäksi asiantuntevan henkilökunnan rooli sekä kaupan torimainen ja avara tuoreosasto.

”Kaupan menestystekijä on ehdottomasti motivoitunut ja innostunut henkilökunta, tunnustus on ennen kaikkea kiitos heille. Iso kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, jotka pitävät meidät Hätilässä motivoituneina seuraamaan ja toteuttamaan sekä arjen että juhlan vaihtuvia ruokatrendejä ja palvelemaan parhaamme mukaan”, kertoo Mervi Kivistö.

Kehitystyötä kaupassa tehdään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden, kulutustottumusten ja valikoimatarpeiden mukaan.

”Syksyllä uusimme paistotuotteiden ja salaattiannosten kalusteet, aloitimme  yhteistyön Kaisan Kukan kanssa  ja sertifioimme kalatiskimme. Myös hinnannäytöt vaihtuivat sähköisiksi. Nyt helmi-maaliskuun vaihteessa on tulossa lisäyksiä pakastekalusteisiin sekä uudet digitaaliset myymälänäytöt. Vaikka myymälä on uudistettu kokonaan vain reilu kolme vuotta sitten, on uudistuksia tehty ja tehdään tulevaisuudessakin. Asiakastyytyväisyys ja tällaiset tunnustukset kannustavat jatkamaan!”, jatkaa Kivistö.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.

 

mervi kivistö_570x570.jpg

 

Takaisin ylös