Sanna Vuorialho Iisalmen K-Supermarket Torikulman ja K-Market Makkaralahden kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 11.1.2022 Sanna Vuorialho aloittaa 1.2.2022 Iisalmessa K-Supermarket Torikulman ja K-Market Makkaralahden kauppiaana.

Paljon ideoita ja ajatuksia kauppojen suhteen

Sanna kertoo, että on kahden sapattivuoden jälkeen täynnä intoa ja ideoita lähteä jälleen kauppiaaksi. ”Tuntuu tosi hyvältä jatkaa kauppiasuraa ja Iisalmi tuntui heti erinomaiselta vaihtoehdolta.”

Sanna on toiminut kauppiaana aikaisemmin 14 vuotta Kajaanissa, ensin K-Market Komiahossa ja sitten K-Citymarket Kajaanissa 10 vuotta. Ammattitaitoaan hän on ylläpitänyt vapaavuosien aikana tekemällä vuoroja siskonsa K-Marketissa Oulussa ja Kuhmon K-Supermarketissa.

Sannalla on paljon ideoita ja ajatuksia kauppojensa suhteen, joita hän ryhtyy siirtämään käytäntöön tilanteen mukaan. ”Maailma muuttuu huimaa vauhtia ja edellyttää kehittymistä myös ruokakaupassa. Aluksi kuitenkin tutustun rauhassa henkilökuntaani, asiakkaisiini ja Iisalmeen.”

K-Supermarket Torikulmassa on asiakkaille myös verkkokaupan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut.

Sanna esittää toiveensa, että asiakkaat ottaisivat aktiivisesti yhteyttä ja kertoisivat toiveita ja ideoita kauppojen valikoimien ja palveluista. ”Sähköposti on paras tapa antaa palautetta ja toiveita”, Sanna vinkkaa.

Kaupan alaa ei voita mikään!

Sannalla on kaupan työtä tehtynä jo 25 vuotta. Niistä 14 vuotta K-kauppiasyrittäjänä. Hän on myös opiskellut terveydenhoitajaksi mutta tuumaa, että kaupan alaa ei voita mikään! Työn ohella Sanna on toiminut monissa luottamustehtävissä K-kauppiaiden edustajana ja suorittanut myös yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Sanna on kahden vapaavuoden aikana nauttinut kiireettömästä maalaiselämästä ja hänellä on kokemusta erilaisten rotukanojen kasvatuksesta lähes 10 vuoden ajalta. Eläinrakkaalla Sannalla on ollut myös useita erilaisia eläimiä riikinkukoista vuohiin. Kauppiasuran aloittaminen on kuitenkin karsinut eläinmäärän koiraan ja kissaan. Rakas harrastus on piirtäminen ja maalaaminen, minkä parissa Sanna saattaa rentoutua vaikka koko päivän. Perheeseen kuuluvat 10- ja 9-vuotiaat lapset. Ja tunnustaa Sanna nauttivansa kelpo ruokakauppiaan tavoin ruuanlaitosta ja aterioista niihin sopivine viineineen.

Sannan taidokkaita maalauksia voi ihailla Instagramissa: https://instagram.com/sannavuorialho?igshid=1t42dw1k3r7oz


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös