Rosa ja Abinash Karki K-Market Simonkyläntien kauppiaiksi

Kauppiaspariskunta luotsaa K-Market Simonkyläntietä Vantaalla 4.9.2022 alkaen. Karkit ovat kauppiaina myös K-Market Simonkalliossa.

Kauppias Rosa Karki sai ensikosketuksensa kaupan alaan juuri Simonkyläntiellä. ”On kiva palata takaisin kauppaan, josta urani on alkanut. Isäni Bengt Elf toimi kauppiaana Simonkyläntiellä 23 vuotta ja paikkaan liittyy paljon hyviä muistoja. Muistan esimerkiksi jo 14-vuotiaana viettäneeni taksvärkkipäivää kaupalla maitokaappia täydentäen”, Rosa muistelee.

Laadukas asiakaspalvelu sekä nopea ja helppo asiointi ovat tärkeitä Rosalle ja Abinashille. Uudet kauppiaat aikovat käydä kaupan valikoimaa huolella läpi. ”Tavoitteemme on tarjota tuotteita, jotka täyttävät mahdollisimman monen päivittäiset ostotarpeet ja joiden joukosta löytyy myös pieniä yllätyksiä piristämään arkea. Haluamme luoda nykyaikaista kauppaa ja kehittää myös kaupan palveluita”, Rosa kertoo.  

Oman alueen tukeminen ja vastuullisuustyö ovat tärkeitä peruspilareita kauppiaille. ”Olemme pyrkineet työllistämään alueen nuoria harjoittelujen, taksvärkin, työelämään tutustumisen ja kesätöiden muodossa. Olemme aina tykänneet tukea alueen toimijoita, kuten päiväkoteja, kerhoja, urheiluseuroja ja kouluja. Myös ympäristöön liittyvät asiat ovat meille tärkeitä, joten panostamme kaupalla jätteen määrän vähentämiseen, hävikin hallintaan ja kierrättämiseen”, Rosa toteaa.

Karkeilla on pitkä kokemus kaupan alalta. Ennen K-Market Simonkallion vetovastuuta sekä Rosa että Abinash ovat työskennelleet Simonkyläntiellä Elfin ja nykyisen kauppiaan Mikko Mustosen alaisina. K-kauppiasvalmennuksen ajan Rosa työskenteli K-Market Rekolassa.

Karkien perheeseen kuuluu 12- ja 14-vuotiaat lapset. Vapaa-aikansa perhe viettää lasten harrastusten parissa, sillä toinen heistä on innokas jalkapallon pelaaja ja toinen lupaava muusikon alku.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös