Miki Rantala kauppiaaksi K-Supermarket Nekalaan Tampereelle

K-ryhmä aluetiedote 16.5.2022 Miki Rantala aloittaa kauppiaana K-Supermarket Nekalassa 1.6. Uusi kauppias aikoo tuoda kauppaan rock-tähden tyyliä, ja tarjota asiakkaille jotain, mikä yllättää joka ostosreissulla.

Miki Rantala siirtyy K-Supermarket Nekalan kauppiaaksi Tampereen Hervannasta, jossa hän on toiminut K-Market Herkkupuodin, Tieteenkadun ja Ylioppilaankadun kauppiaana syksystä 2017. Nykyisissä kaupoissaan hän jatkaa kauppiaana 31.8. asti.

”Odotan innolla, että pääsen jatkamaan Haapasolan Matin hienoa työtä perinteikkäässä kauppapaikassa - kiitos Matille!” kertoo Rantala.

Uusi kauppias aikoo ensimmäisenä tutustua nykyiseen henkilökuntaan ja asiakaskuntaan. K-Supermarket Nekalassa lounasravintolan osuus on merkittävässä roolissa ja se tuo vielä oman, mielenkiintoisen lisämausteensa kokonaisuuteen. Lisäksi kaupassa on jo toimiva verkkokaupan noutopalvelu, joka tarjoaa kiireiselle helpon vaihtoehdon kaupassakäyntiin.

”En ole lampun henki, mutta voin silti toteuttaa toiveita kaupassa”, vitsailee Rantala.

”Asiakkaathan sen lopulta määrittävät, mihin suuntaan kaupan toimintaa kehitetään, ja jotta saadaan liikeidea viimeisen päälle minttiin. Varmasti aluksi otan paistotuotteet käsittelyyn. Myös oman keittiön tuotteita tullaan nostamaan esille entisestään. Lisäksi tuon kauppaan rock-tähden tyyliä ja, jotain mikä saa asiakkaat yllättymään joka kauppareissulla”, kertoo Rantala suunnitelmistaan.

Kauppias aikoo myös tehdä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, ja satsata muutenkin vastuullisuuteen. 

”Tampereelta ja jopa Nekalasta löytyy loistavia tuotteita, tuottajia ja järjestöjä, joita kannattaa nostaa framille. Hävikkiruokaa lahjoitetaan sitä tarvitseville. Lisäksi haluan tarjota mahdollisuuksia ihmisille kehittyä työpaikalla”, jatkaa Rantala.

Kipinän kauppiasyrittäjyyteen kauppias sai opiskeluaikoina, kun hän perusti yhdessä kahden ystävänsä kanssa kylälle täysin ketjuun kuulumattoman kesäkaupan, joka laajentui seuraavana kesänä toisella tulokkaalla. Lopulta jokunen vuosi tämän jälkeen, hän siirtyi sattumalta Hervantaan entisen kyläkauppakollegan lähikauppiaaksi. Vapaa-ajalla Rantala seuraa jalkapalloa ja stand up -komiikkaa.

Takaisin ylös