Kiimingin K-Supermarketin kauppiaaksi Hanna Marttila

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.2.2022 Hanna Marttila aloittaa maaliskuun alusta Kiimingin K-Supermarketin kauppiaana. Samalla K-Supermarket Aterian nimi muuttuu K-Supermarket Kiimingiksi.

Hanna kertoo, että hän on innoissaan uusien haasteiden edessä ja isompaan kauppapaikkaan siirtymisestä. Hän on toiminut viisi vuotta K-Market Pyhäjoen kauppiaana. ” Tuntuu mahtavalta päästä muuttamaan takaisin kotiin Oulun seudulle viiden erittäin opettavaisen ja antoisan Pyhäjoella vietetyn vuoden jälkeen. Haluankin kiittää pyhäjokisia asiakkaita ja nykyisen kauppani henkilökuntaa kuluneista vuosista!”, Hanna lähettää terveisensä.

K-Supermarket Kiiminkiä rakennetaan asiakastoiveiden perusteella

”Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan uuden kaupan henkilökuntaan sekä toimintaympäristöön ja asiakkaisiin, ja lähden rakentamaan kaupan liikeideaa asiakkaiden toiveita tarkasti kuunnellen”, uusi kauppias kertoo. K-Supermarket Kiimingin painopisteet tulevat olemaan tuoreosastoissa, valikoimien monipuolisuudessa ja paikkakunnan parhaassa asiakaspalvelussa. ”Tulemme avaamaan myös ruoan verkkokaupan lähiaikoina.”

”Huomioimme vastuullisuuden kaikessa päivittäisessä tekemisessä ja pyrimme kehittämään kauppaa ja valikoimia siten, että myös asiakkaiden on helppo tehdä vastuullisia valintoja meillä asioidessaan”, lupaa Hanna.

Hanna Marttila on toiminut koko työuransa K-ruokakaupoissa monipuolisesti eri työtehtävissä. K-ruokakauppiasvalmennuksen hän on suorittanut K-Supermarket Välivainiossa Oulussa. Hannan ensimmäinen kauppapaikka on ollut K-Market Pyhäjoki.

Vapaa-aikaansa Hanna viettää perheen, ystävien ja hyvän ruoan parissa rentoutuen sekä kahden pirteän cairnterrierin kanssa ulkoillen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös