Kemijärven K-Supermarket Kauppapaikka avautuu täysin remontoituna

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.5.2022 Kemijärvellä päästää juhlimaan täysin uudistettua ja remontoitua K-Supermarket Kauppapaikkaa perjantaina 27.5.2022 klo 9 alkaen. K-kauppiaina toimivat Hannu Niemelä ja Johanna Ylijääskö.

Kaupassa on tehty perusteellinen remontti, joka on kestänyt yli vuoden. Käytännössä K-Supermarket Kauppapaikka on rakennettu kokonaan uusiksi. ”Vain henkilökunta, kauppiaat ja asiakkaiden arvostamat palvelut ja tuotteet säilyvät”, kauppias-Hannu kertoo. Talo- ja kylmätekniikka on uutta ja energiaa säästävää. Lisää tilaa kaupan puolelle vapautunut takatiloista noin 150 m2, ja Kauppapaikan koko myyntiala on nyt yhteensä 1600 m2. Julkisivun ja piha-alueen osalta työt jatkuvat vielä kesän aikana.

”K-Supermarket Kauppapaikalla on Kemijärvellä pitkät perinteet. Siksi olenkin iloinen, että olemme saaneet suuren remontin päätökseen ja voimme tarjota kemijärveläisille, itälappilaisille ja matkailijoille uuden Tavallista paremman ruokakaupan”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen sanoo.

K-Supermarket Kauppapaikka tarjoaa 15 000 tuotteen komean repertuaarin

”Valikoimat ovat lisääntyneet kaikilla osastoilla. Koko kaupassa on nyt noin 15 000 tuotetta”, kauppias-Hannu kehaisee. ”Olemme keränneet asiakastoiveita pitkin matkaa kaupassa kohdatessa, remonttikyselyn ja somen kautta.”

K-Supermarket Kauppapaikan valikoimat kasvoivat remontin myötä kaikilla osastoilla. Tuoreosastoilla kylmätilan määrä kasvoi merkittävästi, jonka johdosta asiakastoiveisiin on pystytty vastaamaan aivan eri tavalla kuin aiemmin. Hedelmä- ja vihannesosaston kalusteratkaisut mahdollistavat sesonkien hyödyntämisen ja paikallisten vihannesten esille tuomisen entistä paremmin. Lisäksi panimo-osaston uudistus mahdollisti valikoiman tuplaamisen aiempaan verrattuna. Asiakastoiveita kaupalla otetaan vastaan sähköisissä kanavissa ja somessa, jonka lisäksi tuotetoiveita voi kertoa henkilökunnalle. Tavoitteena onkin rakentaa K-Supermarket Kauppapaikan valikoimasta juuri asiakkaidensa näköinen. Kaupassa on pitkä historia omien tuotteiden tekemisestä ja tätä työtä jatketaan sekä kehitetään edelleen. Kauppareissulta voikin ostaa esimerkiksi kaupassa itse savustettua kylmäsavulohta, valkosipulipikkelssiä sekä kaupassa tehtyjä täytekakkuja.

Lisäpalveluina K-Supermarket Kauppapaikasta saa verkkokaupan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut. Sieltä löytyvät myös Veikkauksen ja Postin palvelut sekä Matkahuollon Pakettipiste ja Postin pakettiautomaatti.

K-Supermarket Kauppapaikan pihaan avautuu kesällä myös K-Lataus-asema

Myöhemmin kesäkuussa kaupalle aukeaa myös K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalle tulee yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite ja kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema tulee kaupan pysäköintialueelle ja on autoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös