K-ryhmä jälleen kumppanina Hyvä joulumieli -keräyksessä

K-ryhmä ja K-ruokakaupat tukevat perinteeksi muodostunutta Hyvä Joulumieli -keräystä, joka tuo jouluaterian vähävaraiseen kotiin. 17.11.2022 käynnistyvässä keräyksessä kotimaan apua tarvitsevia lapsiperheitä tuetaan ruokalahjakorteilla.

Hyvä Joulumieli –keräyksen avulla yhä useammalla Suomessa asuvalla lapsiperheellä on mahdollisuus nauttia joulupöydän antimista. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa. K-ryhmä toimii keräyksen kumppanina.

Kampanja käynnistyy 17.11. ja se jatkuu jouluaattoon asti. Keräyksen tavoitteena on kerätä 1,5 miljoonaa euroa ja ilahduttaa 21 000 kotimaan vähävaraista lapsiperhettä 70 euron ruokalahjakortilla.

Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekevät apua tarvitsevien perheiden löytämiseksi yhteistyötä paikallisten neuvoloiden, diakoniatyön ja sosiaalitoimen kanssa. Lahjakortti on nimensä mukaisesti lahja, eli sitä ei voi hakea.

Keräys järjestetään nyt 26. kerran, ja vuosien varrella vähävaraisille lapsiperheille on jaettu yhteensä 337 500 lahjakorttia.

Lue lisää ja lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen: www.hyvajoulumieli.fi 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös