K-ryhmä ja Wolt laajentavat yhteistyötä – Suomeen syntynyt lyhyessä ajassa ruokakaupan tehokas pikatoimitusverkosto

K-ryhmä ja Wolt ovat luoneet Suomeen lyhyessä ajassa tehokkaan ruokakaupan pikatoimituskonseptin. Jo 127 K-Marketia 40 paikkakunnalla tarjoaa pikatoimituksia yhdessä Woltin kanssa. Pikatoimitusmallissa asiakkaille on tarjolla K-Marketeista jopa 5 000 tuotteen valikoima. Ruokakaupan pikatoimituksilla on kova kysyntä eri puolilla Suomea ja vuoden loppuun mennessä pikatoimituksia tarjoavien K-Marketien määrä kasvaa noin 160:een.

”Olemme onnistuneet yhdessä Woltin kanssa luomaan kokonaan uuden ruokakaupan pikatoimitusten markkinan Suomeen. Ruokakaupan pikatoimituksia on totuttu maailmalla näkemään suurkaupungeissa, mutta Suomessa niitä tarjotaan K-ryhmän kaupoista jo 40 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pikatoimituksissa hyödynnetään Suomen laajinta lähikauppaverkostoa eli K-Marketeja. Asiakkaat ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan, mikä näkyy kysynnän kovana kasvuna. Pikatoimituksia tarjoava kauppaverkostomme laajenee vuoden loppuun mennessä noin 160 K-Marketiin”, sanoo Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli.

Asiakkaille on tarjolla pikatoimitusten kautta K-Marketeista jopa 5 000 tuotteen valikoima. Näin laaja valikoima alle tunnin toimitusajalla on pikatoimitusmallissa poikkeuksellinen. Ruokaostokset saa kotiin parhaimmillaan kymmenessä minuutissa.

Pikatoimituksilla on merkittävä rooli koko ruoan verkkokaupan kasvun kannalta, ja ne käänsivät koko K-ryhmän ruoan verkkokaupan kasvuun vuoden kolmannella kvartaalilla, eli heinäkuusta syyskuuhun ulottuvalla ajanjaksolla.

”Ruoan verkkokaupan odotetaan kasvavan tällä vuosikymmenellä merkittävästi Suomessa, ja edelläkävijän roolissa panostamme palvelun kehittämiseen vahvasti myös jatkossa. Yhteistyömme Woltin kanssa on sujunut hyvin ja se tulee vielä laajenemaan”, Akseli toteaa.

"Meille on tärkeää voida tarjota suomalaisille mahdollisuus tilata tuotteita nopeasti kotiin heidän rakastamistaan kaupoista, ja K-Marketit ovat olleet suuri suosikki Woltin alustalla ympäri Suomen. Yhteistyömme Keskon kanssa on sujunut erinomaisesti ja odotamme innolla uusia avauksia ja laajentumista heidän kanssaan", Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös