Jeremias Juopperin Ivalon K-Market Petsamontiestä palkittiin alueen parhaana K-Market-kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.2.2022 Ivalossa K-Market Petsamontiessä toimiva kauppias Jeremias Juopperi palkittiin alueensa parhaana K-Market-kauppiaana Vuoden kauppiaan diplomilla.

Vuoden kauppiaan diplomit on jaettu 25.1. yhdelletoista K-Market-kauppiaalle eri puolilta Suomea.

Some villiintyi palkinnosta

Kauppias-Jeremias julkaisi palkintouutisen oman kauppansa Facebook-sivuilla ja julkaisusta oli tykätty yli 500 kertaa sekä onnitteluja tuli liki 100. ”Kai sitä on jotain tehty oikein”, tuumaa Jeremias vaatimattomasti. Hän kertoo, että K-Market Petsamontien liikeidea kiteytyy erinomaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Myös kaupan sopiva koko tekee ostosreissusta vaivattoman.

”Kiitokset henkilökunnalle hyvästä työstä ja asiakkaille luottamuksesta”, lähettää kauppias terveisensä.

Diplomin perusteluissa todetaan, että kaupassa on toteutettu liikeideaa onnistuneesti ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.

K-Market Petsamontien Facebook-sivut: https://www.facebook.com/K-market-Petsamontie-319276078874054

Vuoden kauppiaan diplomeja jaetaan K-ryhmässä vuosittain.

”Meillä on K-Market-ketjussa lähes 800 upeaa kauppaa, joten kisa näistä palkinnoista on kova. Arvioinnissa huomioidaan laajasti muun muassa asiakaskokemus, kauppakohtainen liikeidea ja kaupan vaikutukset paikallisyhteisössään. Jokainen vuoden kauppiaan diplomin saaja voi olla todella ylpeä saavutuksestaan”, toteaa K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen.

Takaisin ylös