Uusi Kellokosken K-Supermarket on rakennettu asiakastoiveiden mukaisesti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.12.2021 Kellokoskella avautuu täysin uusi K-Supermarket torstaina 2.12. klo 10. Rakennus on noussut entisen kaupan paikalle ja tarjoaa asiakkailleen loisteliaat Tavallista paremman ruokakaupan palvelut. K-kauppiaina jatkavat Janne ja Tiina Jutila.

Entinen K-Supermarket suljettiin elokuussa ja uusi kauppa rakennettiin tilalle. ”Olemme saaneet kaksinkertaiset tilat entiseen verrattuna ja voimme tarjota nyt laajat valikoimat ja nykyaikaisen kaupan. Odotamme kovasti, että pääsemme avaamaan uuden kaupan ja asiakkailta on myös tullut terveisiä, että haluavat jo päästä tutustumaan tänne”, kertovat Jutilat.

Yli 300 tuotetoivetta on jo toteutettu – ja tunnelma myös toiveiden mukainen

Jutilat ovat kyselleet asiakkailtaan toivomuksia uuden kaupan suhteen. ”Kysyimme toiveita somessa ja lähetimme kyselyn koteihin, joista saimme paljon erilaisia toiveita. Olemme niistä jo yli 300 toivetta toteuttaneet”, kauppias-Tiina kertoo. ”Saimme paljon toiveita mm. tuoreen kalan valikoimista. Meillä onkin Herkkutori-palvelutiskissä laaja kalavalikoima ja se on MSC-sertifioitu. Uudella savustusuunilla saamme vastasavustettua kalaa suoraan tiskiimme.” K-Supermarket Kellokosken ruokamaailmasta saa mukaan Pizza Romanaa, kotiruokaa ja kaupassa paikan päällä valmistetut salaatit ja patongit.

Janne ja Tiina Jutila kertovat, että ovat itse suunnitelleet paljon kaupan eri toimintoja ja kalustusta. ”Asiakkaamme ovat myös toivoneet uuteen kauppaa kyläkauppatunnelmaa ja saammekin somistukseksi Kellokosken ruukin ja alumiiniteollisuuden historiasta kertovia upeita valokuvatauluja seinillemme.”

Uusi kaupparakennus on tehty energiatehokkaaksi. Kaikki kylmää, pakkasta tai lämmintä tarvitsevat laitteet ovat uusia ja energiapihejä. Valaistus on led-tekniikkaa.

K-Supermarket Kellokoski työllistää kauppiaiden lisäksi 15 kaupan alan ammattilaista. ”Meillä on aivan ihana henkilökunta! He ovat motivoituneita ja innostuneita kanssamme uudesta kaupasta. Tervetuloa tutustumaan!”, Jutilat lähettävät terveisensä asiakkailleen.

K-Lataus-asema valmistuu kaupan parkkipaikalle

Uudelta kaupalta löytyy tulevaisuudessa palveluja myös sähköautoilijoille, kun sen yhteyteen avataan myöhemmin K-Lataus-asema. Asemalle tulee yksi 50 kW:n tehoinen pikalatauslaite ja kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema tulee kaupan parkkipaikalle ja on sähköautoilijoiden käytössä vuorokauden ympäri.

K-Supermarket Kellokosken aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 9-21.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös