Uudet kauppiaat luotsaamaan Lahdessa K-Market Liipolaa ja Saksalaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.9.2021 Kai Välimaa ja Annina Mikkola ryhtyvät lokakuussa luotsaamaan Lahdessa kahta K-Marketia, Liipolaa ja Saksalaa.

Molemmat kaupat ovat tuttuja jo lapsuudesta

Uusi kauppias Kai Välimaa iloitsee hypystään kauppiaan saappaisiin. ”Olen asunut koko ikäni Lahden alueella ja tunnen molemmat kaupat jo entuudestaan. Toisen vieressä oli mummola ja toisen kaupan vieressä oli isän puolen ukin koti, joten olen asioinut niissä jo pikkupojasta asti.”

Elämyksellisyyttä ja timanttista palvelua

Kai ja Annina lupaavat kauppoihinsa elämyksellisyyttä ja timanttista palvelua. Asiakkaille tarjotaan kokonaisratkaisuja ja arjen helppoutta. ”Haluamme olla uudenaikainen koko kylän kauppa, joka toteuttaa asiakkaidensa toiveet. Jos ei löydy niin hommataan!”, kiteyttävät uudet kauppiaat liikeideansa.

Vastuullisuustyö kuuluu molempien kauppojen arkeen. Ruokahävikki minimoidaan ja käyttökelpoinen hävikkiruoka jaetaan eteenpäin hyväntekeväisyysjärjestöille. Työyhteisön hyvinvoinnilla on myös suuri rooli. ”Haluamme tarjota henkilökunnalle viihtyisän työympäristön, jossa jokainen voi kasvattaa omaa osaamistaan ja osallistua kauppojen kehittämiseen.”

Kai on aloittanut työuransa jo 12-vuotiaana tehden kerrostalon huolto- ja kunnossapitotöitä. Hartwallilla hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä kunnes hän perusti 1998 oman kuljetusyrityksen. Kaupan työhön Kai siirtyi 2019 ja hän aloitti samalla kauppiasvalmennuksen. ”Kiitokseni kasvattajakauppiaalleni Tuija Prusille ja myymäläpäällikkö Hanna-Mari Peltoselle sekä työkavereilleni K-Supermarket Ahtialassa ja K-Market Sipurantiellä saamistani opeista!”

Annina on tehnyt työuran myyntitehtävissä panimoteollisuuden palveluksessa.

Kain ja Anninan perheeseen kuuluvat jo omilleen muuttanut poika Kasper ja vielä kotona asuvat tytär Kiisa. Säännöllisestä lenkkeilystä pitävät huolen koirat Doris ja Daisy. ”Tykkäämme laittaa ruokaa ja liikkua luonnossa metsästäen, sienestäen, marjastaen ja kalastellen. Harrastamme kuntosalia ja pyöräilyä”, Kai ja Annina kertovat.

Takaisin ylös