Tommi ja Katri Ranki K-Market Saunakallion ja Jampan kauppiaiksi Järvenpäässä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.9.2021 Tommi ja Katri Ranki ottavat Järvenpäässä kahden K-Marketin kauppiasvastuun. K-Market Saunakallio tulee heille lokakuun lopussa ja K-Market Jamppa marraskuun alkupuolella.

Henkilökunnan kanssa yhdessä alueensa palvelevimmat lähikaupat

”Olemme nöyränä uuden edessä ja hyvällä tavalla jännittää. Meillä on vahva usko omaan tekemiseen ja yhdessä henkilökunnan kanssa saamme varmasti vietyä asioita oikeaan suuntaan”, kertovat tunnelmistaan uudet kauppiaat Tommi ja Katri. ”Kiitoksemme nykyiselle kauppiaalle Marko Hoikkaniemelle, tästä on hyvä jatkaa.”

”Jokainen kauppias pyrkii tekemään kaupoistaan oman näköisensä ja molempien kauppojen valikoimiin tulee muutoksia. Haluamme olla alueemme palvelevin lähikauppa”, toteavat Rankit.

Vastuullisuusnäkökulma tullaan ottamaan huomioon molempien kauppojen kaikissa toimissa. ”Tekemistä riittää, kun vaihteluväli on henkilökunnasta ja turvallisuudesta jätehuoltoon ja kaikkea siltä väliltä”, Tommi sanoo.

Tommi ja Katri ovat molemmat kotoisin Keski-Uudeltamaalta ja Järvenpää on heille tuttua aluetta. Tällä hetkellä he toimivat Vantaalla K-Market Riskiläkujan ja Kulomäen kauppiaina.

Tommi on työskennellyt ennen kauppiasuraa eri vaiheissa tuotteiden logistiikkaketjua. ”Koko toimitusketju on tullut tutuksi aikaisemman uran aikana, varastotyöntekijästä tukkuliikkeen hankintatehtäviin.”
Katrin taustat on henkilöstöravintolan kautta asiantuntijatehtäviin, joissa ovat tulleet tutuiksi omavalvonta- ja elintarvikkeiden laatuasiat sekä henkilöstöhallinnan tehtävät. Lisäksi kokemusta on hankinnasta, johtamisesta ja tuotekehityksestä.

Rankien perheeseen kuuluu kaksi alakouluikäistä tytärtä ja elämäniloa täynnä oleva spanieli. ”Perheen yhteisiin ajanvietteisiin kuuluu yhdessäolon lisäksi mökkeily ja liikunnalliselta puolelta mm. laskettelu.”

Takaisin ylös