Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka Espoon K-Supermarket Suurpellon kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.12.2021 Timo Laukkanen ja Juulia Kuikka aloittavat Espoon K-Supermarket Suurpellon kauppiaina 1.2.2022.

K-Supermarket Suurpellosta vahva ja maineikas ruokakauppa

”Mahtavaa, että saimme mahdollisuuden päästä toteuttamaan alueen asukkaille Tavallista parempaa ruokakauppaa!”, Timo ja Juulia iloitsevat. ”Odotamme innolla asiakkaisiin tutustumista. Suurpelto alueena ja sen yhteisöllisyys viehättävät meitä. On hienoa olla mukana alueen kehityksessä ja samalla päästä haastamaan oma ammatillinen osaamisemme.”

Uudet kauppiaat ovat asettaneet tavoitteikseen rakentaa K-Supermarket Suurpellosta vahvan ja maineikkaan ruokakaupan, jossa innovatiivisuus, oma halu kehittyä ja uudistua näkyvät. ”Tulemme rakentamaan asiakkaiden toiveiden mukaista kauppaa ja päivitämme myymälän ensi kesän aikana hieman nykyaikaisemmaksi.” Asiakkaat saavat digitalisaation mukanaan tuomat arjen helpotukset, kuten K-Nouto-palvelun ja he pääsevät nauttimaan ruokamaailman uusimmista trendeistä klassikoiden rinnalla. ”Olemme myös vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa.”

Vastuullisuustyö kuuluu kaupan arkipäivään. ”Maailman vastuullisin ruokakauppa asettaa jo itsessään korkean riman. Tuomme jo hyväksi havaittuja toimintoja mukanamme Vihdistä ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä eri toimintatapoja kohti vastuullisempaa yritystä”, Timo kertoo.

Timo Laukkanen on ollut K-kauppiaana vuodesta 2005 ja Suurpelto on hänen neljäs kauppansa. Suurpeltoon he tulevat K-Supermarket Vihdistä. Aikaisemmin Timo on työskennellyt talousjohtajana ja omaa pitkän historian kaupan alalta.

Vapaa-ajallaan Timo on mukana sopimuspalokunnan toiminnassa. Koko perhe kiertää Suomea sen luonnosta ja nähtävyyksistä nauttien. Perheeseen kuuluu kolme lasta ja Minnie-koira. ”Päivittäisessä toiminnassa nähdään varmasti neljävuotias Vanessa-tytär mukana”, Timo ja Juulia lupaavat.

Takaisin ylös