Pauli Jaakola K-Supermarket Munkin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.8.2021 Diplomikauppias Pauli Jaakola ottaa Helsingin Munkkivuoressa toimivan K-Supermarket Munkin kauppiasvastuun marraskuun alusta.

Nykyinen kauppias Erkki Kääpä on tehnyt komean 37 vuoden kauppiasuran ja jää nauttimaan eläkepäivistä. ”Toivotan menestystä Pauli Jaakolalle. On mukava jättää kauppa hyvän ja osaavan kauppiaan käsiin. Terveiseni ja kiitokseni myös asiakkaillemme ja henkilökunnallemme yhdeksän vuoden yhteisestä ajasta Munkkivuoressa”, Erkki Kääpä kiittää.

Kunnia tulla jatkamaan ruokakauppaa Suomen vanhimmassa ostoskeskuksessa

”Munkkivuoren ostoskeskus on Suomen vanhin ostoskeskus ja on suuri kunnia tulla jatkamaan kauppiaana perinteikkäässä kauppapaikassa Erkki Kääpän jalanjäljillä”, kertoo Pauli Jaakola. ”Kauppa on vain 10 minuutin matkan päässä nykyisestä kauppapaikastani ja alue on tuttua. Kauppa on kokoonsa nähden erittäin suurimyyntinen ja vaatii henkilökunnalta suurta ammattitaitoa, että myymälä saadaan pidettyä laadukkaassa kunnossa.”

”Ainahan uusi kauppias haluaa tuoda jotain uutta näkemystä tekemiseen, mutta aloitan ensin tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin, joiden toiveita kuuntelen herkällä korvalla. Mahdollisia uudistuksia remontin yhteydessä pohdimme hyvässä yhteistyössä asiakkaiden tarpeisiin perustuen”, tuleva kauppias avaa suunnitelmia K-Supermarket Munkin suhteen.

K-Supermarket Munkki hurmaa asiakkaansa ylivoimaisella palvelulla, laadulla ja asiakkaille räätälöidyillä valikoimilla

”Munkkivuoressa avaintekijöitä ovat ylivoimainen palvelu ja laatu sekä tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan määritelty tarjonta. Näillä kaupan perinteisillä vahvuuksilla jatkamme myös eteenpäin, ja jos mistään vähänkin saadaan lisätilaa, niin se näkyy välittömästi asiakkaille laajentuneena valikoimana” Pauli Jaakola lupaa.

Vastuullisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ostopaikan valintaperusteena. Monet vastuullisuuden teemat, kuten hankinta, ympäristöasiat, yhteiskuntavastuu ovat perusvaatimuksia. ”Ruokahävikin pienentäminen on yksi keskeinen teema, jossa on työnsarkaa, mutta kaikki elintarvikkeeksi kelpaava hävikki toimitetaan hyväntekeväisyyteen vähäosaisille. Ensi vuonna on tarkoituksena suunnitelmissa toteuttaa laaja myymäläuudistus, jonka yhteydessä tulee mm. energiatehokas, hiilidioksidikäyttöinen kylmälaitos.”

Pitkä kauppiasura ja kauppiaiden luottomies

Pauli Jaakola on toiminut jo 20 vuotta K-ruokakauppiaana ja niistä viimeiset 7,5 vuotta K-Supermarket Konalassa. ”Olen sopinut jatkavani myös K-supermarket Konalan kauppiaana ainakin tammikuun loppuun asti.” Hän on työskennellyt 15-vuotiaasta saakka koko työuransa ruokakaupoissa.

Hän on ollut myös aktiivisesti vaikuttamassa yhteisten asioiden parissa yli 10 vuoden ajan. ”Tällä hetkellä toimin mm. K-ruokakauppiasyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana, K-kauppiasliiton -, Päivittäistavarakauppa ry:n - ja Vähittäiskaupan tilipalvelun hallituksen jäsenenä”, Pauli kertoo.

Pauli Jaakolan perheeseen kuuluvat puoliso Mari Kaijanen ja 13v. tytär. Mari on kauppiaana K-Market Kastanjassa Vantaan Vaaralassa. ”Lomalla on mukava käydä rentoutumassa mökillä Kuusamossa mm. kalastuksen, moottorikelkkailun tai laskettelun parissa. Arkinen vapaa-aika kuluu tyttären jalkapalloharrastuksen parissa, omakotitalon piha- ja nikkarointipuuhissa ja ei se liikuntakaan ihan vierasta ole.”

Takaisin ylös