Päivi Orava K-Supermarket Lähderannan ja K-Market Laaksolahden kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.10.2021 Päivi Orava aloittaa 1.12. kauppiaana Espoon K-Supermarket Lähderannan ja K-Market Laaksolahden kauppiaana.

Viiden kilometrin etäisyyksillä edetään

Päivi Orava kertoo, että hänen kauppiasuransa on edennyt viiden kilometrin harppauksin. Ensimmäinen kauppapaikka oli kolme vuotta sitten K-Market Espoon keskus ja siitä taas joulukuussa 2019 viisi kilometriä eteenpäin K-Supermarket Auroraan. ”Espoon eri alueet tulevat tässä tutuiksi. Uskallankin luottaa siihen, että tulen näkemään uusissa kaupoissani myös jo valmiiksi tuttuja asiakkaita.”

Päivi kertoo, että hänellä on käynyt mieletön tuuri ja hän on saanut työskennellä uransa alusta saakka monien upeiden ihmisten kanssa. ”Olen päässyt tapaamaan myös uusien kauppojen henkilökuntaa ja onni näyttäisi vain jatkuvan.  On haikeaa lähteä, kun on hyvä olla. Lämmin kiitos myös Saarikoille, joiden kanssa on ollut hyvin helppoa tehdä kauppiasvaihtoa”, kiittelee Päivi.

”Laaksolahdessa haluan säilyttää kotoisan tunnelman oman kylän kaupasta, sekä ykkösluokan asiakaspalvelun. Lähderantaa lähdetään pikkuhiljaa päivittämään Paremmaksi ruokakaupaksi ja suunnitteluun otetaan mukaan sekä henkilökunta että asiakkaat. Kun suunnitelmat on hiottu, niin sitten rysähtää, tästä lisää myöhemmin!”, Päivi lupaa asiakkailleen.

Päivin perheeseen kuuluu kolme lasta, Veera 20 v., Juuso 18 v. ja Aapo 17 v. sekä Elsa-koira. ”Kaikki lapset ovat olleet mukana kaupan töissä ja välillä on tuntunut, että näemme enemmän kaupalla kuin kotona. Kiireisen työn vastapainoksi nautinkin juuri nyt vapaa-ajalla eniten rauhallisista metsälenkeistä ja kotona olemisesta. Olenpa tänä syksynä tullut houkutelluksi mukaan myös järviuinnille- saa nähdä tarkenenko sinne avantoon asti”, Päivi aprikoi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös