Oula Vuotila K-Supermarket Martsarin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.11.2021 Oula Vuotila aloittaa Vantaan Martinlaakson K-Supermarket Martsarin kauppiaana 11.1.2022.

Oula etenee kauppiasurallaan suurempiin saappaisiin

Oula Vuotila on toiminut kolme vuotta kauppiaana Töölön K-Market Manskussa. ”Olen viihtynyt siellä hyvin mutta nyt tuntuu mahtavalta jutulta siirtyä suurempaan kauppaan ja ketjuun!”, Oula iloitsee. ”Uusi kauppa mahdollistaa sen, että voin entistä enemmän hyödyntää osaamistani kauppiaana ja toteuttaa ideoitani kaupan kehittämisessä.”

Omat kädenjäljet tuoreosastoille ja laadukkaaseen valmisruokamaailmaan

Oula kertoo, että Mikko ja Eve Länsiluoto ovat hoitaneet K-Supermarket Martsaria  erinomaisesti mutta uusi kauppias haluaa aina tehdä omat kädenjäljet kauppaansa. ”Painopisteenä tulevat olemaan tuoreosastot, kuten leipä, hevi, liha ja kala sekä laadukas valmisruokavalikoima. Haluan, että erotumme osaavalla henkilökunnalla ja ylivoimaisella palvelutasolla”, listaa Oula.

”Martinlaakso on minulle uusi alue ja olen jo aloittanut tutustumisen alueeseen. Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan asiakkaisiini ja henkilökuntaani. Aion olla paljon näkyvissä myymälässä asiakkaiden keskellä ja tulen kyselemään heiltä ideoita ja toiveita omasta kaupastaan”, Oula suunnittelee. K-Supermarket Martsarissa toimii myös Tilaa ja nouda-verkkokaupan palvelut.

K-ruokakauppoja kehitetään asiakastoiveiden ja datan perusteella parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Vastuullisuuden toteuttamisessa K-Supermarket Martsarissa ei jätetä kiveäkään kääntämättä. ”Toteutamme vastuullisuutta kaikin mahdollisin tavoin esimerkiksi minimoimalla ruokahävikin syntymisen, huolehtimalla mahdollisimman tehokkaasta ja hyvästä jätteiden käsittelystä sekä etsimällä keinoja energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi”, uusi kauppias lupaa. ”Erityisesti panostamme lähituottajien tuotteiden esille tuontiin.”

Oula Vuotila on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hänellä on työuraa useita vuosia rahoitusalalta. Hän kertoo, että hän on hengittänyt kaupan maailmaa kuitenkin koko elämänsä. ”Olen kotoisin Oulusta kauppiassuvusta ja aloitinkin jo 13-vuotiaana kesätöissä kaupan pullohuoneesta edeten siitä osastovastaavaksi asti.”

Oulan vapaa-aika on vauhdikasta ja harrastuksia riittää. Hän pitää matkustamisesta ja tutustumisesta eri maiden ruokakulttuureihin. Työn vastapainona on runsaasti urheilua kuten squashin ja padelin pelaamista, lenkkeilyä ja kuntosalia. Oula harrastaa myös salsaa ja muita lattaritansseja.

Takaisin ylös