Mirka ja Jouni Huttunen K-Market Myllypadontien ja Kurkimäen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.12.2021 Mirka ja Jouni Huttunen aloittavat kauppiasuransa kahden helsinkiläisen K-Marketin kauppiaina. K-Market Kurkimäki siirtyy heille 25.1.2022 ja K-Market Myllypadontie Myllypurossa 1.2.2022.

Huttuset haluavat olla lähellä asiakkaitaan ja osa kyläyhteisöä

”Ensin tutustumme henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme. Sen jälkeen lähdemme tuomaan omia vahvuuksiamme esiin, joihin suurimpana kuuluu tuorepuolen osaaminen. Nykyinen kauppias Valtteri Linnakunnas on tehnyt hyvää työtä molemmissa kaupoissa, tästä on hyvä jatkaa!”, kiittelevät uudet kauppiaat.

”Tahdomme olla lähellä asiakkaitamme ja osa kyläyhteisöä, sekä kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita”, Mirka ja Jouni kertovat. ”Palvelemme suurella sydämellä, ja se tuleekin näkymään sekä oikeassa, että virtuaalisessa maailmassa.”

Vastuullisuutta hoidetaan molemmissa kaupoissa jokapäiväisenä työnä. ”Hävikin hallinta ja pakollisen hävikin oikeanlainen käyttäminen ovat lähellä sydäntämme. Myymätön ruoka ei saa päätyä roskikseen, vaan annamme sen eteenpäin sitä tarvitseville, yhteistyökumppaniemme kautta. Kierrättäminen tulee myös olemaan tärkeä ja toimiva osa jokapäiväisessä toiminnassamme.”

Mirka kertoo työskennelleensä kaupan alalla 16-vuotiaasta asti ensimmäisenä työpaikkana Tapsan Isojako. Jouni on siirtynyt K-kaupan leipiin vuonna 2011. Mirka ja Jouni ovat työskennellet yhdessä 11 vuotta niin K-Marketeissa kuin K-Supermarketeissakin.

”Haluamme kiittää kovasti kasvattajakauppiaitamme Kari Auramoa sekä Hannu ja Mimmi Lehtistä kaikesta tsempistä ja opeista matkamme varrella”, Huttuset lähettävät terveisensä.

Mirkan ja Jounin perheeseen kuuluu kolme täysi-ikäistä lasta ja yksi teini-ikäinen sekä heidän mainio koiransa Sissi. Lapset opiskelevat ja työskentelevät omillaan mutta tulevat näkymään kauppojen arjessa. Vapaa-aikaa vietetään yhdessä perheen kanssa. Harrastuksista suurin on musiikki, sitä kuunnellaan, luodaan ja esitetään.

Takaisin ylös