Mikko ”Pikku-Mikko” ja Eve Länsiluoto K-Supermarket Postitalon kauppiaiksi

Mikko ja Eve Länsiluoto aloittavat K-Supermarket Postitalon kauppiaina Helsingissä 18.1.2022. Kauppiaat ovat innoissaan päästessään palaamaan kantakaupunkiin.

”Postitalo on kiinnostava ja uniikki kauppapaikka urbaanissa ympäristössä. Lähdemme innolla uuteen kauppapaikkaan. On hienoa päästä jatkamaan Aki Luomasen jalanjäljillä, ja kehittämään jo ennestään hyvää ja palkittua kauppaa. Haluamme, että kauppamme on paikka, jossa asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi, löytää tarvitsemansa ja inspiroituu ympäristöstään”, kertovat Mikko ja Eve. 

Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden kuunteleminen kaikissa kanavissa on kauppiasparille itsestäänselvää ja asiakkailla on jatkossakin mahdollisuus vaikuttaa kaupan valikoimaan ja palveluihin. Ensitöikseen kauppiaat aikovat tutustua kaupan henkilökuntaan, käytäntöihin ja asiakkaisiin. 

”Haluamme rakentaa yhdessä henkilökunnan kanssa täyden palvelun ruokakauppaa, joka on laadukas ja moderni, ja sopii asiakkaiden tarpeisiin, oli sitten asiakas ostoksilla verkossa tai kivijalassa”, kertoo Mikko. 

Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien vuoksi asioinnin sujuvuuteen ja loogisuuteen tullaan kiinnittämään huomioita, jotta niin isojen kuin pientenkin ostosten tekeminen olisi kaupassa helppoa.  

Mikko Länsiluoto on kolmannen polven ruokakauppias, kauppiasuraa hänellä on takana jo 14 vuotta. Kauppiasuran ohella hän on halunnut jatkuvasti kehittää itseään, ja on suorittanut esimerkiksi EMBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa, josta valmistui kesällä 2018. Mikolle Postitalo on kauppapaikkana jo viides, Evelle Postitalo on kolmas kauppa kauppiaana. 

Mikko ja Eve siirtyvät K-Supermarket Postitaloon K-Supermarket Martsarista Martinlaaksosta. Kantakaupunkiin paluu on Mikolle ja Evelle mieluinen, he ovat aiemmin olleet muun muassa K-market Pietarissa ja K-Market Töölöntorilla kauppiaina, joten kaupan lähiympäristö ja asiakaskunta on jo osin tuttua. Historiallistakin yhteyttä Mikolla on tulevaan kauppapaikkaan. Hänen isoisänsä työskenteli Postitalossa ylipostimiehenä yli 30 vuoden ajan 1930-luvulta alkaen. 

Takaisin ylös