K-Supermarket Kaleva avasi ovensa Tampereella – Asiakkaat ottivat uuden kaupan avosylin vastaan

Tampereelle aukeaa elokuun aikana peräti kolme K-ruokakauppa, joista yksi on viime viikolla liikekeskus Kaleen avautunut K-Supermarket Kaleva. Uuden ratikkareitin varrella sijaitseva K-Supermarket Kaleva on tavallista parempi ruokakauppa, jossa yhdistyvät laajat valikoimat, nopean asioinnin helppous ja iloinen palvelu.
Avajaispäivänä K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala ja kauppiastoiminnan johtaja Harri Ojala kävivät tutustumassa uuteen kauppaan.

 

K-Supermarket avasi ovensa 5.8. ja takana on kohta ensimmäinen viikko tavallista paremman ruokakaupan arkea.

”Asiakkaat ovat ottaneet kaupan avosylin vastaan. Lähikauppaa on selkeästi odotettu. Hulinaa ja tutustujia on kaupassa riittänyt avajaisviikolla ja varsinkin nuoret aikuiset ovat kaupan löytäneet. Onnistuneesta avauksesta kuuluu iso kiitos asiakkaille ja erityisesti henkilökunnalle, joka on tehnyt ison työn kaupan eteen, kertoo kauppias Jani Kangasniemi.

Asiakkaat pääsivät osallistumaan kaupan suunnitteluun jo ennen avausta ja toiveita kuunnellaan jatkossakin.

”Tuotetoiveita on tullut runsaasti ja ne on kaikki toteutettu. Pikkuhiljaa saamme asiakkaidemme näköisen valikoiman rakennettua, kertoo Kangasniemi.

Asiakkaiden toiveiden huomioinnin lisäksi kaupassa on keskitytty erityisesti hyvään vegevalikoimaan ja terveellisiin välipaloihin. Lähellä kauppiaan sydäntä ovat myös paikalliset tuotteet ja vastuullisuus.

”Käytännössä vastuullisuus näkyy kaupalla monin tavoin: lahjoitamme kaupan hävikkiruoat seurakunnalle, ostamme uusiutuvaa energiaa sekä keskuksen katolta aurinkosähköä. Kylmäkaapit ovat ovellisia hiilidioksidilaitoksia, kertoo Kangasniemi.

K-Supermarket Kaleva palvelee sekä niitä, jotka haluavat helpottaa arkeaan ostamalla valmista ruokaa kuin myös ruoanlaittajia. Kaupan päälle kuuluu saa aina iloista palvelua.

”Meiltä saat niin perinteiset kotilounaat, salaattibaarin, keittolounaat, meillä paistut pizzat kuin uudet herkutkin. Herkkutorimme tulee olemaan kauppamme sykkivä sydän, jossa palvelusta taikka laadusta ei tingitä”, lupaa Kangasniemi.

K-Supermarket Kaleva on hyvin saavutettavissa kävellen, pyörällä, ratikalla tai omalla autolla. K-Supermarket Kalevan yhteyteen, liikekeskuksen parkkihalliin on auennut myös sähköautojen lataamiseen tarkoitettu K-Lataus-asema. Asema tarjoaa liikekeskuksen asiakkaille kattavat mahdollisuudet erityyppisten sähköautojen lataamiseen. Asemalta löytyy 150 kW:n tehoinen suurteholatauslaite sekä kaksi 11 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Käytännössä asemalla voi kuitenkin ladata samanaikaisesti neljää autoa, sillä suurteholatauslaitteella voi ladata yhtä aikaa kahta autoa.

Takaisin ylös