K-Market Honkatori kasvaa K-Supermarketiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.7.2021 Vantaan Itä-Hakkilan K-Market Honkatorissa on alkanut remontti ja laajennus, jossa kauppa kasvaa K-Supermarket-kokoluokkaan. Honkatorin remontti valmistuu alkuvuodesta 2022 ja kauppa on auki koko muutostöiden ajan. Kauppiaina toimivat Antti ja Leena Tolonen.

K-Supermarket Honkatori tarjoaa asiakkailleen ”Tavallista paremman ruokakaupan”

Honkatori laajenee reilut 400 m2 ja se tarkoittaa valikoimien lisääntymissä kaikissa tuoteryhmissä. ”On hienoa päästä itse suunnittelemaan ja toteuttamaan oman näköistä kauppaa”, kertovat kauppiaat hyvillään. ” Muun muassa kaupan kaikki tuoreosastot saavat paljon lisää tilaa.”

Toloset ovat toimineet kolme vuotta kauppiaana Honkatorilla ja kauppiasuraa on kaikkiaan 12 vuoden ajalta. ”Olemme päässeet kehittämään kauppaamme asiakaspalautteiden kautta. Kaupan kasvaessa voimme toteuttaa toiveita lisää, sushi-piste, tuoretta kalaa, pakettipalveluja ja itsepalvelukassoja. Muun muassa nämä kaikki ovat tulossa.” 

Uusia palveluita ja nykyaikaista tekniikkaa

Honkatorin kaikki kylmälaitteet uusitaan remontin yhteydessä nykyaikaisiin ja energiaa säästäviin. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat ovien ja kansien takana. Hintanäyttö muuttuu sähköiseksi ja kassa-alueelle tulevat uudet kassapöydät ja asiakkaiden toivomat kolme itsepalvelukassaa.    

”Saamme uuteen Tavallista parempaan ruokakauppaan Herkkutori-palvelutiskin, joka keskittyy tuoreeseen kalaan. Haluamme tarjota alueen tuoreimman ja runsaimman valikoiman kalatuotteita. Honkatorin suositut kaupassa itse pakkaamamme lihatuotteet säilyvät tarjonnassa ja kehitämme sekä laajennamme myös niiden valikoimaa”, kauppias Antti luettelee. ”Rakenamme myös Deli-pisteen, jossa työskentelee sushi-kokki viikon jokaisen päivänä ja valmistaa taatusti tuoreita susheja. Samassa pisteestä saa myös kaupassamme valmistetut täytetyt patongit, leivät, paistetut pizzat ja vastakeitettyä kahvia. Deli-pisteeseen tulee kuusi asiakaspaikkaa”.

K-Market Honkatorilla ovat olleet entuudestaan Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut mutta nyt ne laajenevat myös Postin pakettien noutopisteellä. Verkkokaupan palvelut säilyvät kuten ennenkin joko Tilaa ja Nouda-palveluna tai kotiinkuljetuksena.

”Myös kaupan ulkoasu muuttuu freesimmäksi tämän uudistuksen ansiosta”, Antti Tolonen sanoo.

Takaisin ylös