K-Lataukselta pääkaupunkiseudulle kaksi uutta suurteholatausasemaa

Ensimmäinen asema avataan tänään K-Supermarket Vuosaaren yhteyteen, ja toinen ensi viikolla K-Citymarket Myyrmäen yhteyteen. Molemmat asemat ovat kaupunginosiensa ensimmäiset K-Lataus- ja suurteholatausasemat.  

Uudet asemat sijaitsevat kumpikin kauppakeskuksessa: Vuosaaren asema Columbuksessa ja Myyrmäen asema Myyrmannissa. Asemat sijaitsevat kauppakeskusten parkkihalleissa ja ovat autoilijoiden käytössä hallien aukioloaikojen mukaisesti. Molemmat asemat tarjoavat sähköautoilijoille nopeaa 200 kW:n tehoista suurteholatausta, joka on moninkertaisesti tavallista peruslatausta nopeampaa. 
 
”Olemme innoissamme uudesta asemasta. Sen avulla palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin, kun kauppakeskuksessa ja kaupassamme asioivat sähköautoilijat saavat latauksesta jatkossa myös Plussa-pisteitä”, kertoo K-Citymarket Myyrmäen kauppias Kari Salminen.  
 
”Meille on tärkeää tarjota alueemme kattavimmat palvelut ja tiedämme, että asiakkaidemme joukossa on paljon sähköautoilijoita. Siksi on hienoa, että kauppakeskuksen yhteydestä löytyy jatkossa myös K-Lataus-asema”, K-Supermarket Vuosaaren kauppias Sasu Hamina täydentää. 
 
K-Lataus-verkosto kasvaa ja palvelee valtakunnallisesti 
 
Asemien auettua K-ryhmä tarjoaa sähköautoilijoille latausasemia jo 99 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Yhteensä asemilla on peruslatauspisteitä 314 ja pika- tai suurteholatauspisteitä 142. Vuoden 2021 aikana K-Lataus on kasvanut nopeasti, ja uusia asemia on tähän mennessä avattu 22 ympäri Suomea. Tänä vuonna avatuista asemista 18 tarjoaa autoilijoille pika- tai suurteholatausta. 
 
”Sähköautoilu kiinnostaa koko ajan enemmän, ja autot kehittyvät jatkuvasti niin akkujen kuin latausnopeuksienkin osalta. Siksi on keskeistä, että latausverkosto on kattava ja tarjoaa tarpeeksi nopeaa latausta. Siinä K-Lataus on merkittävässä roolissa sähköistämässä Suomen autoilua”, sanoo K-ryhmän autotoimialan palveluliiketoiminnasta ja K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.

Takaisin ylös