Inkeroisten K-Supermarket Ykköstorin ja K-Market Anjalan kauppiaiksi Mathias Matsinen ja Heidi Valpio

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.12.2021 Mathias Matsinen ja Heidi Valpio aloittavat 9.1.2022 K-Supermarket Ykköstorin ja K-Market Anjalan kauppiaina.

Matsisen ja Valpion kauppaperheeseen kuuluvat jo entuudestaan K-Supermarket Ruokamylly ja K-Market Myllykoski Myllykoskella ja he jatkavat myös niiden kauppiaina.

Neljän K-ruokakaupan kokonaisuus

”Olemme erittäin innoissamme uudesta neljän kauppamme kokonaisuudesta!”, iloitsevat Mathias ja Heidi. ”Tulemme Ykköstorilla ja Anjalassa jatkamaan Mirko Antikaisen tekemää laadukasta työtä.”

”Kaupan ala kehittyy jatkuvasti ja kauppapaikkojen kehittäminen sen mukana. Tämä suurempi neljän kaupan kokonaisuus tuo mukanaan synergiaetuja, joka takaa alueella laadukkaan palvelun myös jatkossa”, Mathias kertoo. ”On hyvin mielenkiintoista nähdä, mitä mahdollisuuksia tämä suurempi kokonaisuus tuo mukanaan tulevaisuudessa. Yrityksessämme tulee vastaisuudessa työskentelemään noin 50 ruokamaailman ammattilaista. Tulee olemaan mahtavaa tehdä töitä yhdessä heidän kanssaan asiakkaidemme eteen.”

Mathias ja Heidi haluavat tehdä kaupoistaan arjen ja juhlan kohtaamispaikan: ”Toivotamme alueen ja lähialueen asukkaat lämpimästi tervetulleiksi kauppoihimme. Kanssamme voi tulla aina juttelemaan, toivoa tuotteita ja  palveluita sekä vaihtamaan arjen kuulumisia.”

Mathiaksen ja Heidin perheeseen kuuluu kolme lasta, 15- ja 11-vuotiaat pojat sekä 4-vuotias tytär. ”Harrastamme paljon liikuntaa niin ulkona lenkkeillen kuin kuntosalilla rehkien.” Mathias harrastaa arjen antaessa myöten myös jalkapalloa, tennistä, jääkiekkoa ja golfia.

Kymenlaaksossa on yhteensä 46 K-kauppaa ja K-ryhmä työllistää maakunnassa noin 1000 henkilöä.

Takaisin ylös