Ilari ja Tiina Kontsas Riihimäen K-Citymarketin kauppiaiksi

Ilari ja Tiina Kontsas aloittavat marraskuussa K-Citymarket Riihimäen kauppiaina. Kontsakset siirtyvät Riihimäelle Mäntsälän K-Citymarketista.

Ilari ja Tiina Kontsas siirtyvät K-Citymarket Riihimäen kauppiaiksi Mäntsälän K-Citymarketista, jossa he ovat olleet kauppiaina vuodesta 2017. Ilari Kontsaksen kauppiasura alkoi vuonna 2013 K-Supermarket Jalasjärvessä, ja K-Citymarket Riihimäki on kauppiaan kolmas kauppapaikka. Tiina Kontsas tuli mukaan kaupan toimintaan pariskunnan siirtyessä Mäntsälään.

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta siirtyä kauppiaiksi Riihimäelle. Kauppa on hyvässä kunnossa ja onnistuneesti uudistettu pari vuotta sitten. Nykyisellä kauppiaalla Juuso Östermanilla on ollut hyvä draivi päällä ja haluamme jatkaa kehitystä edelleen. Kaupan sijainti tuo hienoja mahdollisuuksia, sillä se sijaitsee kehittyvässä kaupungissa vilkkaan tien varrella. Uskomme Riihimäen K-Citymarketin vetovoimaan ja siihen, että kauppaan tullaan asioimaan kauempaakin”, Ilari Kontsas kertoo.

K-Citymarket Riihimäen nykyinen kauppias Juuso Österman siirtyy kauppiaaksi Espooseen keväällä avattaviin K-Supermarket ja K-Market Lippulaivaan.

”Riihimäki on ollut erittäin mukava paikka tehdä kauppaa. Kuluneet vuodet ovat olleet hyviä ja kiitän niistä henkilökuntaa ja asiakkaitamme. On hienoa, että saan seuraajikseni K-Citymarket Riihimäelle erittäin osaavan kauppiasparin”, Österman kuvailee.

Uusien kauppiaiden tavoitteena on kehittää K-Citymarket Riihimäkeä edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. K-Citymarket Riihimäen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Kontsasten palvelukseen.

”Ensimmäisenä aiomme tutustua perusteellisesti kauppaan, sen henkilökuntaan ja asiakkaisiin, jotta pystymme kehittämään kauppakohtaista liikeideaa. Varmasti kaupassa tullaan jatkossakin panostamaan hyviin tarjouksiin, ravintolatason palveluihin sekä ruoan verkkokauppaan. Myös kaupan asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla, ja sitäkin aiomme kehittää entisestään. Haluamme ehdottomasti, että Riihimäen K-Citymarket on alueen johtava ruokakauppa, joka tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille esimerkiksi tarjousten, valikoiman, uutuuksien ja palveluiden muodossa”, Kontsas kuvailee.

Kauppiaiden perheeseen kuuluu vuoden ikäinen Aida-tytär, jonka kehityksen seuraaminen tarjoaa mukavaa vastapainoa työnteolle.

”Perheellisinä ymmärrämme hyvin kiireisen arjen ja haluamme osaltamme tuoda helpotusta arkeen esimerkiksi nopeilla ja helpoilla ratkaisuilla. Samaan aikaan toki haluamme tarjota kattavasti kaikkea arjen lisäksi myös juhlaan”, Kontsas lopettaa.

Takaisin ylös