Iida Salo K-Supermarket Jokelan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.7.2021 Iida Salo aloittaa 8.8.2021 K-Supermarket Jokelan kauppiaana.

Nykyiset kauppiaat Marko Liikonen ja Jaana Vilmi siirtyvät K-Supermarket Basilikan kauppiaiksi Sipooseen.

Paluu Tuusulaan

”Odotan innolla tätä seuraavaa askelta ja on erityisen mukavaa, että se tapahtuu juuri täällä. Asuin Tuusulassa ennen kauppiasuraani, kun vielä työskentelin Jumbon Citymarketissa, ja tuntuu hyvältä palata takaisin”, Iida kertoo. ”Näen kaupassa paljon potentiaalia, Marko ja Jaana ovat yhdessä henkilökunnan kanssa tehneet erittäin hyvää työtä ja on ilo jatkaa tästä matkaa saman henkilökunnan kanssa.”

K-Supermarket Jokelan osalta Iida haluaa lisätä valikoimia erityisesti asiakkaidensa tarpeet ja toiveet huomioiden. Kehittäminen alkaa leipä- sekä hedelmä- ja vihannesosastolta ja laajentaen myös kaupassa tehtävien tuotteiden valikoimaa.

”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle tärkeää, mukava työyhteisö ja hyvä työilmapiiri näkyy asiakkaille asti”, toteaa Iida. ” Tarjoan mieluusti paikallisia tuotteita ja teen yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, esimerkiksi oppilaitosten, kanssa.”

Haikein mutta innokkain mielin Kotkasta Jokelaan

Iida Salo on työskennellyt yli 10 vuotta K-ryhmässä kaupan tehtävissä erikokoisissa ruokakaupoissa. Kauppiasuransa hän aloitti reilu vuosi sitten kahden K-Marketin kauppiaana Kotkassa. Hänet palkittiin alueensa vuoden K-Market-kauppiaana heti ensimmäisenä toimintavuotenaan.

”Äärimmäisen innokkaana, mutta samalla hyvin haikein mielin teen siirtymän Kotkasta Tuusulaan. Kotka kohteli minua hyvin ja kauppiasurani alku oli suurenmoinen, kiitos siitä kuuluu henkilökunnalle. Odotan kuitenkin innolla uutta ja tutustumista Jokelaan sekä jokelalaisiin ja toivonkin, että hyllyväleissä tullaan rohkeasti esittämään toiveita tai vaikka vaan vaihtamaan kuulumisia!”, Iida kehottaa.

Takaisin ylös