Heinolan K-Citymarketin K-Lataus-asema on auki! Lisää suurteholatausmahdollisuuksia alueelle

K-ryhmä on avannut K-Citymarket Heinolan yhteyteen uuden sähköautojen latausaseman. Asemalta löytyy kolme latauspistettä, joista kaksi tarjoaa nopeaa suurteholatausta.  

Uusi latausasema sijaitsee kätevästi kaupan edustalla ja on autoilijoiden käytössä 24/7. Asemalta löytyy yhden 150 kW:n tehoisen suurteholatauslaitteen lisäksi 11 kW:n tehoinen peruslatauslaite. Käytännössä ladattavana voi samanaikaisesti olla kolme autoa, sillä yhdellä suurteholatauslaitteella voi ladata yhtä aikaa kahta autoa. Kauppa on näkyvällä paikalla nelostien varrella, ja latausasema palveleekin paitsi paikallisia, myös alueella matkailijoita, joita on varsinkin kesäaikaan runsaasti. 

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti, ja sähköautojen latausasemaa on kaivattu paljon. On hienoa, että nyt sellainen on kauppamme yhteyteen saatu. Heinola on suosittu mökkikunta ja sijaintimme ison valtatien varrella on otollinen, eli asema palvelee hyvin myös loma-ajan asiakkaidemme tarpeita”, kertoo K-Citymarket Heinolan kauppias Risto Veijanen

Lataaminen asemalla onnistuu K-Lataus-mobiilisovelluksen tai erikseen tilattavan, käyttäjätiliin liitettävän K-Lataus-tunnisteen avulla. Rekisteröityneille asiakkaille lataaminen peruslatauspisteillä maksaa 0,20 €/kWh ja kahden tunnin latauksen jälkeen lisäksi 0,02 €/minuutti. Suurteholatauspisteillä lataaminen maksaa 0,30 €/kWh ja 45 minuutin latauksen jälkeen lisäksi 0,20 €/minuutti. Rekisteröitymättömät asiakkaat maksavat jokaisesta latauksesta lisäksi 1 € suuruisen aloitusmaksun. 

K-Lataus-verkosto palvelee valtakunnallisesti

K-ryhmä tarjoaa sähköautoilijoille latausasemia jo 83 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Yhteensä asemilla on peruslatauspisteitä 286 ja pika- tai suurteholatauspisteitä 120. Vuoden 2021 aikana K-Lataus jatkaa kasvuaan, ja uusia asemia aukeaa yhteensä 20. Uusille asemille rakennetaan niin perus-, pika- kuin suurteholatauspisteitä. Investoinnit painottuvat pika- ja suurteholatauspisteisiin ja kasvattavat samalla merkittävästi Suomen suurteholatausasemien verkoston kokoa. 

”Sähköautoilu kiinnostaa koko ajan enemmän, ja autot kehittyvät jatkuvasti niin akkujen kuin latausnopeuksienkin osalta. Siksi on keskeistä, että latausverkosto on kattava ja tarjoaa tarpeeksi nopeaa latausta. Siinä K-Lataus on merkittävässä roolissa sähköistämässä Suomen autoilua”, sanoo Keskon autotoimialan palveluliiketoiminnasta ja K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff

Takaisin ylös