Espoon Neste K Olarin kauppiaiksi Milla Hiltunen ja Aki Savolainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.11.2021 Milla Hiltunen ja Aki Savolainen aloittavat Espoon Neste K Olarin kauppiaina 19.12.2021.

Paluu kauppiasuralle sapattivuoden jälkeen

Milla ja Aki ovat viettäneet sapattivuoden kauppiastehtävistä. Heillä on vahva kokemus liikenneasemien pyörittämisestä. He ovat olleet aikaisemmin neljän eri liikenneaseman kauppiaita. ”On mukavaa aloittaa uudella alueella Neste K:ssa sapattivuoden jälkeen”, Milla ja Aki vakuuttavat.

Neste K Olarin liikeideaa he avaavat: ”Kuuntelemme asiakastoiveita, kasvatamme valikoimia elämyksellisiksi ja haluamme olla varteenotettava lähikauppa. Kehitämme myös kahvila- ja autonhuoltopalveluita.”

”Vastuullisuus kulkee arjessamme mukana. Otamme huomioon hävikin, kierrätyksen, autonpesusta tulevat kemikaalit, energiansäästön ja pidämme huolen työhyvinvoinnista”, Milla ja Aki listaavat.

Milla kertoo työskennelleensä 15-vuotiaasta saakka bensa-asemien maailmassa työntekijänä, keittiövastaavana ja asemapäällikkönä. Koulutukseltaan hän on hotelli- ja ravintola-alan restonomi. Aki on tuotantotalousinsinööri ja ennen kauppiasuraa hän on työskennellyt metalliteollisuudessa. ”Aloitimme yhdessä kauppiasuran 2008 ja Neste K Olari on viides kauppapaikkamme”, Milla kertoo.

Koko perheen voimin Olariin töihin

”Olemme hyvin iloisia, että aikuiset poikamme Otto ja Oskari ovat tulossa mukaamme liikenneaseman töihin. He ovat seuranneet työskentelyämme vuosien varrella ja innostuneet alasta. Meistä on mukavaa siirtää oppimaamme jälkipolvelle ja samalla oppia heiltä, kuten muultakin henkilökunnalta, uusia tapoja ja ajatuksia.”

Milla kertoo, että hän viettää vapaa-aikaansa luonnossa kuvaten maisemia, kasvillisuutta ja vaikka pieniä ötököitä. ”Kuvaaminen tulee olemaan myös työssäni isossa roolissa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös