Espoon K-Supermarket Auroran kauppiaaksi Mirko Antikainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.11.2021 Espoon Järvenperän K-Supermarket Auroran kauppiaana aloittaa helmikuussa 2022 Mirko Antikainen.

Mirko on tällä hetkellä Inkeroisten K-Supermarket Ykköstorin ja K-Market Anjalan kauppias.

Mirkon top 2: asiakasviihtyvyys ja tuoreosastot

”Todella kiva päästä kotiseudulle kauppiaaksi ja päästä tapaamaan tuttuja asiakkaita, joita on varmasti monia. Päivi Orava on hoitanut kauppaa todella hyvin, ja on kiva päästä päivittämään Aurora itsensä näköiseksi. Panostamme asiakasviihtyvyyteen ja tuoreosastoihin”, Mirko kertoo. ”Tulemme erottautumaan hyvillä valikoimilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Aurorasta saa myös verkkokaupan palvelut. ”

Vastuullisuustyö kuuluu K-Supermarket Auroran normaaliin kaupan työhön. ”Kierrätys, jätteiden lajittelu, ruokahävikin pienentäminen mm. lahjoittamalla ruoka-apuun”, luettelee Mirko. ”Paikalliset tuottajat ja palveluiden tarjoajat tulevat olemaan minulle tärkeitä yhteistyökumppaneita.”

K-Supermarket Aurora saa Mirkosta ruuanlaiton ja kaupan alan ammattilaisen. Koulutukseltaan hän on lihamestari, kokki ja leipuri. Hänellä on hieno työura. Mirko on työskennellyt Stockmannin lihamestarina, K-Citymarket Iso Omenan kokkina ja palvelutiskin vastaavana, K-Supermarket Mankkaalla Herkkutori-palvelulinjaston hoitajana ja K-Supermarket Seilorissa kalaosaston vastaavana. Neste K Tuuliruusussa hän on toiminut ravintolatoimen johtajana. ”Työuraa kaupoissa ja ravintoloissa on kertynyt kaikkiaan 33 vuotta”, Mirko kertoo. 

Takaisin ylös