Emmi Niemelä K-Market Isokaaren kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.9.2021 Emmi Niemelä aloittaa kauppiasuransa, jo hänelle entuudestaan tutusta kaupassa, Lauttasaaren K-Market Isokaaressa joulukuun alusta.

K-Market Isokaari on korttelin eloisa kohtaamispaikka ja pian tehtävän remontin myötä pätevä herkkukauppa

Emmi kertoo olevansa hyvin innostunut ja onnellinen, että hän voi aloittaa kauppiasuransa K-Market Isokaaressa. Isokaari on ollut hänen ensimmäinen harjoittelukauppansa K-ruokakauppiasvalmennuksessa. ”Mahdollisuus aloittaa kauppiaana tutun henkilökunnan ja tuttujen asiakkaiden ympäröimänä tekee tästä erityislaatuisen. Lauttasaari on minulle läheinen paikka ja alueena hieno. Kotini on fillarimatkan päässä kaupalta”, Emmi kertoo.

”Isokaari on korttelin eloisa kohtaamispaikka ja pätevä herkkukauppa”, avaa uusi kauppias liikeideaansa. ”Kaupasta löytyy vaihtuvia tuotteita hyvistä leipomoista, tummaa pienpaahtimokahvia ja take away-annoksia yhteistyössä lähialueen ravintoloiden kanssa.”

Emmi panostaa henkilökunnan viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen: ”Ne näkyvät hyvänä tekemisen meininkinä kaupassa.”

K-Market Isokaaren vastuullisuustyössä panostetaan parempaan jätteiden kierrätykseen ja lajitteluun sekä syntyneen hävikin entistä tehokkaampaan ohjaamiseen hyötykäyttöön. ”Pian tehtävän täysremontin yhteydessä kaupan energiatehokkuus paranee huomattavasti, kun kaupan kylmälaitteet ja muu tekniikka modernisoidaan.”

Opettajan työstä johtamaan kaupan toimintaa

Emmi on aloittanut ruokakaupan työt lukioikäisenä K-Marketissa. Koulutukseltaan hän on kotitalousopettaja, kasvatustieteen maisteri ja tradenomi. Hän on työskennellyt opettajana yläkoulussa ja lukiossa sekä ammatillisella koulutuspuolella. Emmillä on ollut myös pienpaahtimo- ja kahvin maahantuontiyritys. ”Olen yrittäjänä valmentanut ruokakauppojen henkilökuntaa ja vetänyt lukuisia ruokakursseja Helsingin työväenopistossa. Erityisesti juustot, riistaruoka ja kalankäsittely ovat erityisiä osaamisalueitani”, kertoo Emmi.

K-ruokakauppiasvalmennuksen aikana ja omaa kauppaa odottaessa Emmi on työskennellyt K-Market Oliivissa, Isokaaressa, Reimarlassa ja Espoon Raviolissa. ”Erityiset kiitokseni kaikille mentorikauppiailleni! Pääsen aloittamaan kauppiasurani hyvissä fiiliksissä, kun kasvattajakauppiaani Stina Ekholm luovuttaa Isokaaren avaimet minulle”, iloitsee Emmi.

Emmi Niemelän perheeseen kuuluvat yrittäjäpuoliso, joka on mukana vahvana taustavoimana ja täysillä tukemassa, sekä lapset 12- ja 10-vuotta ja metsästysnoutaja. Harrastuksinaan Emmi kertoo olevan metsästyskoiran koulutuksen, veneilyn, ruuan ja viinit sekä saaristossa ja metsäluonnossa liikkumisen.

Takaisin ylös