Emmi ja Kaj Rosenberg kahden K-Marketin kauppiaiksi Vantaan Korsossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2021 Emmi ja Kaj Rosenberg aloittavat kauppiasuransa ja ottavat vastaan kaksi K-Marketia. K-Market Kulomäessä he aloittavat 20.11. ja K-Market Riskiläkujalla 11.12.

Kulomäen ja Riskiläkujan K-Marketeissa korostuvat asioinnin helppous ja mutkattomuus

”Nöyränä mutta luottavaisena aloitan uuden urani kauppiaana. Minulla on vahva kokemus yrittäjyydestä sillä toimin taksiyrittäjänä yli kymmenen vuotta. Niistä vuosista jäi hyvä tuntuma pääkaupunkiseudun eri alueisiin ja ihmisiin ajatellen tulevaa kauppiasuraa”, Emmi kertoo. ”Puolisoni Kaj Rosenberg on myös yrittäjätaustainen ja uskon, että yhdessä täydennämme hyvin toisiamme kauppiaina. Tavoitteena on olla aito oman kylän kauppa, jossa tullaan näkemään töissä koko perhe.”

Rosenbergien K-Marketit sijaitsevat Vantaan Korsossa vain parin kilometrin etäisyydellä toisistaan. ”Molempien kauppojen liikeideana korostuvat asioinnin helppous ja mutkattomuus”, avaa Emmi kauppojensa suunnitelmia. ”Asiakastoiveita kuunnellaan ja kerätään sillä asiakaskuntamme koostuu nimenomaan lähialueen asiakkaista ja heitä haluan palvella parhaalla mahdollisella tavalla ja olla heidän tavoitettavissaan. Perusasiat ovat minulle tärkeitä kaupan hoidossa ja niiden pohjaan on helppo rakentaa.”

Vastuullisuus tulee näkymään molempien K-Marketien arjessa ja kaikissa valinnoissa. Hävikin hallinta on keskeinen kehittämisalue, johon vastaa ResQ-sovellus, jossa asiakkaat voivat pelastaa huokeasti ostoskassin, joka päätyisi muuten hävikkiin.

Emmi Rosenberg on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja hänellä on lisäksi kolme hevosalan tutkintoa. Hän on työskennellyt aikaisemmin taksiyrittäjänä ja ratsastuksenopettajana. ”Taksialan murroksen vuoksi hakeuduin kauppiasvalmennukseen. Kauppiasharjoittelun aikana olen työskennellyt kolmen eri kauppiaan alaisuudessa sekä K-Marketissa että K-Supermarketissa. Puolisoni Kaj on työskennellyt koko tähänastisen uransa taksiyrittäjänä.”

Rosenbergien perheeseen kuuluu kaksi Emmin teini-ikäistä lasta, kaksi jackrusselin terrieriä sekä trakehner-tamma Bolivija. ”Tyttäreni kanssa ratsastamme aktiivisesti, ja myös kilpailemme kenttäratsastuksessa. Olemme perhekeskeisiä ja vapaa-aika kuluu eläinten parissa ulkoillen. Puolisoni on intohimoinen ruoanlaittaja ja hän yllättää meitä jatkuvasti uusilla resepteillä. Kajlla on lisäksi kaksi aikuista lasta,” Emmi kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös