Aittakorven ja Korelan K-Marketit saavat uuden kauppiaan Ville Rantalasta

Kotkan K-Market Aittakorpi ja K-Market Korela saavat syyskuun alusta uuden kauppiaan Ville Rantalasta.

Ville aloittaa kauppiasuransa kotikaupungissaan

Ville kertoo laittavansa suurella ilolla kauppiaan saappaat jalkaan ja ryhtyvänsä rakentamaan kauppojensa palveluita ja valikoimia yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. ” Erityisen innoissani olen siitä, että minulle tarjoutui mahdollisuus aloittaa kauppiaana juuri Kotkassa, jossa olen asunut nyt viimeiset 10 vuotta ja kaupunki on tullut jo hyvin tutuksi”, iloitsee Ville. ” On ilo hypätä kauppiaaksi juuri Aittakorpeen ja Korelaan, joissa Iida Salo on tehnyt erinomaista työtä henkilökunnan kanssa ja muutoinkin kauppojen kehittämisessä. Aion tulevaisuudessa jatkaa hyväksi havaittuja käytäntöjä.”

Aittakorpi ja Korela erottautuvat edukseen asiakaspalvelussa ja valikoimissa

”Haluan, että kauppoihimme on mukava tulla ja valikoimat sekä palvelut on suunniteltu kunkin kaupan asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Erottaudumme muista eduksemme asiakaspalvelussa ja valikoimissa”, Ville lupaa. ”Lisäksi minulle on tärkeää luoda työympäristö, jonne kaikilla on kiva tulla töihin.”

Vastuullisuustyö kuuluu molempien K-Marketien jokaiseen päivään mm. pitämällä ruokahävikkiä kunnossa ja huomioimalla vahvasti paikallistuottajia valikoimissa.

Kaupan työstä Villellä on kokemusta jo kesätyöntekijänä K-Extra Hindiksestä, missä hän työskenteli kolme kesää. Ennen kauppiasharjoittelua hän työskenteli 13 vuotta rahapelialalla esimies- ja päällikkötehtävissä. K-Supermarket Tarmola ja kasvattajakauppias Jani Heinänen henkilökuntineen on antanut Villelle erinomaiset valmiudet kauppiasuralle. ”Olen saanut Janilta hienot opit ruohonjuuritasolta aina yrityksen pyörittämiseen asti, isot kiitokset siitä hänelle”, Ville kiittää.

Villen perheeseen kuuluu avopuoliso Tanja ja kaksi kissaa. Villen vapaa-aika kuluu ruuanlaiton ja frisbeegolfin parissa. Lisäksi hän pelaa salibandyä 2. divisioonassa SBS Haminan maalivahtina.

Takaisin ylös