Jatkumoa hyvälle työlle Jere Koppanen kertoo, että on hienoa päästä jatkamaan Ruoveden K-Marketien tarinaa.
”Aleksi on tehnyt hyvää työtä, ja onkin hienoa lähteä jatkamaan siitä. Ammattitaitoinen henkilökunta on menestyvän kaupan selkäranka, ja on mahtavaa päästä tekemään töitä loistavaa palautetta saavien kauppojen henkilökunnan kanssa.”
Tuoreus, toiveet ja tiimi keskiössä Kauppakohtaisessa liikeideassa korostuvat tuoreosastot ja asiakkaiden toiveiden nopea toteuttaminen. ”Hevi-osasto ja asiakastoiveet ovat keskiössä. Uskon, että hyvin työssään viihtyvä henkilökunta on avain menestykseen. Tulen panostamaan henkilökunnan ammattitaitoon ja kehittymiseen.”
Hevi ja leipä näkyvästi esillä ”Kausi- ja sesonkivaihtelut tulevat näkymään vahvasti, ja tuoreus on avainasemassa. Hevi- ja leipäosastojen on oltava laadukkaita, houkuttelevia ja ajankohtaisia.”
Asiakkaat ja arki kohtaavat ”Haluan oppia tuntemaan henkilökunnan, kaupat ja asiakkaat. Syksymmällä järjestämme kahvittelut ja erikoistarjouksia, kun arki on asettunut uomiinsa.”
”Kauppiaalla pitää olla aikaa vaihtaa kuulumiset asiakkaiden kanssa ja antaa heille uusia ideoita. Se on osa hyvää asiakaspalvelua.”
Jere siirtyy Ruovedelle Hatanpään Nesteen asemapäällikön tehtävästä.
”Suurimman osan työurastani olen ollut kokkina ja keittiöpäällikkönä Lapissa ja Pirkanmaalla – siis saanut elannon ruoan valmistuksesta. Työuraani mahtuu myös kiinteistönvälittäjän tehtäviä Tampereen seudulla sekä tehtaanedustajan työtä Tiivillä.”
Vapaa-ajallaan Jere viettää aikaa perheensä kanssa, johon kuuluvat puoliso, 15-vuotias tytär sekä Bosnia karkeakarvainen ajokoira Chipe.
”Talvella viihdymme laskettelemassa. Metsästys ja kalastus ovat minulle tärkeitä, vaikka viime vuosina niille on jäänyt vähemmän aikaa. Perheen yhteiset lomat suuntautuvat lähes aina Lappiin. Hyvä ruoka on meille tärkeää – sen valmistus ja siitä nauttiminen yhdessä.”