Tuomo Honkanen ja Suvi Pipatti tulevat vetämään kolmea K-ruokakauppaa Myllykoskella ja Anjalassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.2.2024 Tuomo Honkanen ja Suvi Pipatti aloittavat huhtikuussa kolmen K-ruokakaupan kauppiaina Myllykoskella ja Anjalassa. He ottavat hoitaakseen K-Supermarket Ruokamyllyn, K-Market Myllykosken ja K-Market Anjalan.

”On mahtavaa päästä Myllykoskelle, se tuntuu eräänlaiselta kotiinpaluulta, sillä Suvi on kotoisin Kouvolasta”, uudet kauppiaat iloitsevat. ”Olemme jo tovin toivoneet kauppaa Kymenlaaksosta ja hienoa että Keskolla kuunneltiin toiveitamme. Kaikilla kaupoilla on pitkä historia ja hienoa päästä osaksi sitä ja myllykoskelaisten elämää.”

”Meille kauppiaina on ensisijaisen tärkeää asiakaskokemus ja henkilökunnan viihtyvyys sekä sitä kautta palvelun taso. Aiommekin kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalveluun sekä asiakkaiden toiveiden toteuttamiseen”, kertovat Tuomo ja Suvi. ”Tutustumme kauppoihin ja henkilökuntaamme sekä asiakkaisiin rauhassa ja vietämme varmasti avajaisia, kunhan olemme asettuneet taloksi.”

Vastuullisuustyötä tehdään kaikissa kaupoissa hävikin minimoimisena ja mahdollisen syntyneen hävikin lahjoittamisena paikallisille tahoille.

Tuomo ja Suvi tulevat Kymenlaaksoon Lammilta, missä he ovat toimineet K-Market Mallaksen kauppiaina vuodesta 2017. Tuomolla on entuudestaan pitkä yrittäjätausta ja Suvi on työskennellyt ennen kauppiaaksi ryhtymistä esimiestehtävissä Pohjoismaisissa vaateketjuissa. 

Perheeseen kuuluu kolme lasta, 15- vuotias Aleksi sekä  13- ja 9- vuotiaat tytöt Elma ja Aava. Lapsista ainakin vanhin näkyy myös kaupan arjessa loma-aikoina ja viikonloppuisin. ”Harrastamme aktiivisesti urheilua, Tuomo golfaa ja käy kuntosalilla ja Suvi harrastaa triathlonia. Onkin erityisen hienoa päästä Suvin kotiseudulle kauppiaiksi ja innokkaina penkkiurheilijoina kokemaan Kymenlaakson aktiivinen urheilukulttuuri.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös