Timo Vormisto kauppiaaksi jatkamaan K-Market Taivassalon tarinaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.2.2024 Timo Vormisto aloittaa maaliskuun alusta luotsaamaan K-Market Taivassaloa.

Timolla on entuudestaan neljä K-Marketia: K-Market Aurantori Aurassa, K-Market Riihitori Pöytyän Riihikoskella, K-Market Pontela Piikkiössä ja K-Market Puolalankatu Turussa.

”Tuntuu mahtavalta ja etuoikeutetulta päästä jatkamaan K-Market Taivassalon tarinaa ja kohtaamaan asiakkaita. Kauppa on tuttu vuosien varrelta, kun vanhempieni kesämökki sijaitsi Kustavissa. Odotan innolla tulevaa”, Timo kertoo. ”Kiitokset edelliselle kauppiaalle Kristiina Koivuselle hänen tekemästään työstä K-Market Taivassalossa. Tästä on hyvä jatkaa.”

”Meille on tärkeää olla oman kylän kauppa, josta asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotevalikoiman. Seuraamme kaupan alan ja ruuan trendejä, kuuntelemme ja toteutamme asiakastoiveita ja varmistamme, että valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja esim. eri hintakategorioissa”, avaa Timo suunnitelmiaan. ”Otamme mielellämme kaupan valikoimaan myös paikallisten tuottajien tuotteita. K-kauppana meidän on mahdollista toteuttaa laajasti asiakastoiveita ja erottua siten kilpailijoista. Vilkkaana kesäkautena haluamme olla ensisijainen vaihtoehto myös paikkakunnan kesäasukkaille.”

”Mielessä on jo monta kehitysideaa, joita lähdemme toteuttamaan yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa, samalla kuitenkin tutustuen asiakkaisiin, alueeseen ja kauppapaikkaan, jotta voimme kehittää K-market Taivassalosta juuri Taivassalon oman kylän kaupan”, uusi kauppias lupaa. ”Työtä tehdään hyvällä sykkeellä, mikä tarkoittaa iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä ja mielenkiintoa kehittää kauppaa rakkaudesta yrittäjyyteen, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Haluamme olla paikallinen, palveleva ruokakauppa kaikin puolin.”

Vastuullisuus näkyy K-Market Taivassalossa muun muassa siten, että ruokahävikkiä vähennetään ilta-alennuksin ja Vieläkin hyvää-konseptia käyttäen. Huomiota kiinnitetään valintoihin kaupan arjessa ja energiaratkaisuihin. ”Kannamme kortemme kekoon osana maailman vastuullisinta päivittäistavarakauppaa.”

Timo on aloittanut K-kauppiaana vuonna 2008 ja ennen sitä hän on työskennellyt eri työtehtävissä Keskossa ja vuosikymmenen myös opiskelujen ohessa Turun K-Citymarket Länsikeskuksessa. ”Kokemukseni erilaisista ja erityyppisistä kauppapaikoista K-kauppiaana on tuonut viimeisen reilun 16 vuoden aikana vankkaa osaamista työhöni.”

Timon perheeseen kuuluvat puoliso Anu, joka työskentelee juristina ja kohta 7-vuotias Veeti-poika. Molemmat ovat paljon mukana kauppiasyrittäjyydessä ja ahkerina kauppa-apulaisina vapaa-ajalla ja loma-aikoina. ”K-kauppiuus on myös meille tässä mielessä perheyrittäjyyttä ja perhe minulle tärkeä tuki ja työn mahdollistaja”, Timo sanoo. Vapaa-aika Timolla kuluu pitkälti perheen kanssa ja Veetin mukana harrastuksissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös