Teemu Makkosen kauppiasura alkaa Salon K-Market Ollikkalassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.2.2024 Teemu Makkonen aloittaa kauppiasuransa aprillipäivänä Salon K-Market Ollikkalassa.

”Tuntuu hienolta ja jännittävältä aloittaa kauppiasura juuri Ollikkalassa”, vakuuttaa Teemu. ”Vielä nykyinen kauppias Jori-Pekka Kuuranne on tehnyt hyvää työtä yhdessä henkilökunnan kanssa ja tästä on hyvä jatkaa kaupan kehittämistä.”

Asiakas on aina ensin

Teemu listailee tärkeimpiä toimia kauppiaana: ”Panostamme valikoimiin, jotta ne ovat asiakkaiden näköisiä. Asiakaspalvelu on todella tärkeässä osassa ja vastaamme asiakkaiden toiveisiin mahdollisimman hyvin. Lisäksi panostamme asioinnin helppouteen, että kaupassa on helppo käydä ja saa nopeasti tarvitsemansa.”

”Tuomme vahvasti esille K-Menu ja Pirkka-tuotteita valikoimissamme ja tuomme lisäksi yllätyksiä eräkaupalla K-Market Ollikkalaan”, Teemu lupaa. ”Asiakas on kuitenkin aina ensin. Niin kiire ei saa olla, että ei ehditä palvelemaan ajan kanssa.”

Vastuullisuus on tärkeä osa K-Market Ollikkalan toimintaa ja se näkyy myös jokapäiväisessä työssä. Avajaiskahvit on luvassa: ”Tutustun ensin kauppaan, asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Myöhemmin keväällä on luvassa kakkukahvit.”

Teemu on työskennellyt viimeiset neljä vuotta K-Citymarket Kirkkonummessa ja kauppiasharjoittelun puolessa välissä hän vaihtoi Järvenpään K-Market Satukallioon ja Kyrölään. Ennen näitä hän työskenteli kaupan työssä toisessa kaupparyhmittymässä.

Teemulla on lista kiitettäviä: ”K-Citymarket Kirkkonummen Janne ja Riikka Itkonen sekä K-Market Satukallion ja Kyrölän kauppiaat Pasi ja Niina Aurén, heille kiitos hyvistä opeista ja vinkeistä kauppiasuralle. Kiitokset myös Kirkkonummen K-Citymarket Antti Henrikssonille IT-tuesta harjoittelun aikana.”

Vapaa-aikaansa Teemu viettää ystäviensä kanssa ja kesällä hän yrittää mahdollisuuksien mukaan käydä hermoja lepuuttamassa golfkentällä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös