Sallan K-Marketin kauppiaaksi Tuomo Pulkkanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.4.2024 Tuomo Pulkkanen aloittaa syntymäpäivänään 12.5.2024 kauppiasuransa K-Market Sallassa.

Uudenkarheaa kauppaa on hienoa lähteä kehittämään

”Tuntuu hyvältä vastaanottaa uusi ja moderni hiljattain rakennettu kauppapaikka Sallasta, Kesko on panostanut Sallan K-Marketiin paljon. Mm. kaupan kylmätekniikka on uusien tiukentuvien sääntöjen mukaan tehty ja samalla kylmälaitteet ovat myös energiaystävällisiä”, kertoo Tuomo tyytyväisenä. ”Kalusteet ja kalusto ovat muutenkin uutta ja nykyaikaista ja kauppapaikka kaikin puolin hieno. Kauppaa on mukava lähteä kehittämään yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa, kaupalla on myös erinomaiset tilat ruuan valmistukseen sekä kiva pieni kahvinurkkaus.”

Liikeideaansa Tuomo pääsee hiomaan, kun hän pääsee perehtymään syvemmin asiakaskuntaan ja alueeseen. ”Erittäin tärkeänä pidän asiakastoiveiden toteuttamista, laadukasta hevi- ja leipäosastoa sekä tietysti uusien tilojen mahdollistamaa takeaway-annosten ja aterioiden valmistusta”, uusi kauppias luettelee. ”Niin käyttötavara-, kuin ruokavalikoimaa voidaan laajentaa kysynnän mukaan, joten toivon, että asiakkaat rohkeasti esittävät meille toiveensa. Asiakastoiveet pyritään mahdollisimman hyvin toteuttamaan!”

”Panostamme Pirkka- ja K-Menu-tuotteisiin valmistajien omien tuotemerkkien ohella eli meiltä kyllä löytyy kaikille sopivan hintainen vaihtoehto”, lupaa Tuomo. ”Loppuviikon kampanjat ja mobiilikärkiedut ovat myös  erittäin hyviä. Lisäksi K-Marketin markkinapäivät sisältävät erittäin hyviä tarjouksia.”

”Avajaiskahvit tai muu avajaistilaisuus järjestetään vähän myöhemmin, kuitenkin ennen juhannusta, kunhan pääsen ensin kiinni kaupan arkeen. Pyrin olemaan kaupalla asiakkaiden tavoitettavissa mahdollisimman paljon, joten tulkaahan rohkeasti raatille ja kertomaan toiveistanne ja ajatuksistanne. Toivon että kerrotte miten juuri tämä kauppa palvelisi teitä vieläkin paremmin?”, Tuomo kehottaa.

K-Market Sallan verkkokaupan palvelut jatkavat toimintaansa joko nouto- tai kotiinkuljetuspalveluna Sallan keskustan ja Sallatunturin alueella.

Vastuullisuustyö on Tuomolle tärkeää. ”Pyrimme merkittävästi pienentämään hävikkiä ja se osa, mikä pystyään kierrättämään, kierrätetään. Pahvit ja muovit puristetaan paaleihin ja kierrätetään uudelleen. Vastuullisuus on monen osatekijän summa, joka toisaalta on kaupalle arkipäivää.”

Tuomolla on 15 vuoden työura poliisina ja sen lisäksi hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2011 saakka maa- ja metsätaloudessa sekä urakoitsijana. Työuran alkupuolelta löytyy myös työkokemusta viiden vuoden ajan logistiikan tehtävistä eli autonkuljettajan hommista. K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta hän valmistuu toukokuussa. Terveiset Tuomolta lähtee kasvattajakauppiaalleen: ”Kiitokset opeista ja vinkeistä kasvattajakauppias Niina Aholle ja K-Market Taivaltorin henkilökunnalle.”

Vapaa-ajallaan Tuomo harrastaa practical-ammuntaa, metsästystä ja kalastusta sekä vauhdin hurmasta hän nauttii omalla radalla ralliautollaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös