Pattijoella päästään juhlimaan täysin uudistettua K-Marketia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.5.2024 K-Market Pattijokea on remontoitu kolme kuukautta ja torstaina 23.5. päästään juhlimaan täysin uudistettua ja nykyaikaista Oman kylän kauppaa. K-kauppiaina toimivat Juha Rautava ja Sanna Haapala.

Torstaina uudistustöiden valmistumista juhlitaan asiakkaiden kanssa makkaranpaistolla ja kakkukahveilla. ”Paikallinen pesäpalloväki on auttamassa avajaisissa”, Juha kertoo.

”Kokonaisuus on onnistunut”, toteaa Juha tyytyväisenä. ”Remontissa olemme saaneet kauppaamme paremmat puitteet valikoimien esilletuomiseen. Pystymme nyt paremmin täyttämään asiakkaiden toiveet, joten tervetuloa kertomaan ja antamaan palautetta!”

K-Market Pattijoessa toimii kaksi uutta itsepalvelukassaa ja uusi pullonpalautusautomaatti. Irtokarkit tulivat valikoimiin ja panimotuotteet ovat saaneet lisää tilaa. ”Olemme panostaneet tuoretuotteisiin ja Meillä tehty-tuotevalikoimaa on kasvatettu sekä olemme laajentaneet ravintolayhteistyötä.”

Kiitokset henkilökunnalle ja asiakkaille

Juha ja Sanna lähettävät erityiskiitoksensa henkilökunnalle, joka on venynyt hienosti koko remontin ajan. Asiakkaille lähtee myös superisot kiitokset siitä, että ovat jaksaneet käydä kaupassa remonttimyllerryksen keskellä.

K-Market Pattijoen kokonaisuudistuksessa on pantu koko myymäläkalusto uusiksi, maitotaloustuotteiden kaapistot uusittu, lastauskatos laajennettu ja kylmää varastotilaa remontoitu lämpimäksi. Rakennuksen sähkö-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät uusittiin käytännössä kokonaan. Myös kylmälaitos on vaihtunut energiaa säästävään ja ympäristöystävälliseen. Henkilökunnan tiloihin on tehty täydellinen pintaremontti. Keskon ja K-kauppiaan investointi on yhteensä 1,6 miljoonaa euroa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös