Oulunsalon Pitkäkankaan K-Marketiin kauppiaaksi Aleksi Kulokorpi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.3.2024 Aleksi Kulokorpi aloittaa 14.4. Oulunsalon Pitkäkankaan K-Marketin kauppiaana.

Aleksilla on tämä vuosi mennyt vauhdikkaasti, sillä hän aloitti alkuvuodesta Oulunsalon K-Market Niemenrannan kauppiaana ja nyt hänen kauppaperheensä laajenee Pitkäkankaalle.

Yllättävän hyvä Pitkäkankaan oma lähikauppa

”Arvostan suuresti mahdollisuutta lähteä luotsaamaan nyt myös alueen toista K-Marketia”, Aleksi kertoo. ”Kuten nykyisessä kaupassani Niemenrannan K-Marketissa myös Pitkäkankaalla lähdetään rakentamaan yllättävän hyvää oman alueen lähikauppaa, jossa jokainen asiakas varmasti tuntee itsensä tervetulleeksi asioimaan.”

Kaupan slogan ja liikeidean ydin "Yllättävän hyvä oman alueen lähikauppa" näkyy ja kuuluu asiakkaille konkreettisesti myymälän valikoimassa ja ilmapiirissä. Valikoimaa tullaan muokkaamaan alueen asiakkaille hyvin sopivaksi koko asiakaskunta huomioiden, ruokaisuus edellä. Asiakaspalvelussa korostuvat varsinkin vuorovaikutus ja palveluherkkyys.

 ”Kaiken keskiössä tulee olemaan hyvinvoiva henkilökunta, joka tulee myös näkymään asiakkaiden suuntaan. Tämä on itselleni erityisen tärkeä asia”, sanoo Aleksi. ”Kaupalla tullaan järjestämään kakkukahvitus heti, kun olemme saaneet arjen rullaamaan henkilökunnan kanssa.”

”Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme kaupassa, joka näkyy kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisessa kaikessa, mitä teemme. Lisäksi yhteistyö alueen koulujen ja oppilaitosten kanssa tulee olemaan osa toimintaamme. Meille ovat esimerkiksi tet-harjoittelijat lämpimästi tervetulleita.”

Aleksi aloitti kauppiasuransa tammikuussa Oulunsalon K-Market Niemenrannassa. Ennen kauppiaaksi ryhtymistään hän toimi pitkään Keskossa erilaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä kauppojen ja kauppiaiden kanssa yhteistyössä.

Aleksin perheeseen kuuluvat puoliso Johanna, joka auttelee kaupalla, kun omilta töiltään ehtii ja lapset Unna 3 v. ja Isla 6 v. Aleksi kertoo, että kaikki vapaa-aika kuluu perheen kanssa touhuillessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös