Niko ja Pauliina Ritakallio Espoon K-Market Laaksolahden kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.3.2024 Niko ja Pauliina Ritakallio aloittavat vappuna Espoon K-Market Laaksolahden kauppiaina. Laaksolahti tulee heidän toiseksi kaupakseen. He ovat entuudestaan Vantaan K-Market Pähkinän kauppiaita.

Innolla haaste vastaan

Otamme innolla uuden haasteen vastaan”, vakuuttavat Ritakalliot. ”Alue on meille tuttu ja vaikuttaa mukavan yhteisölliseltä. Toivommekin asiakkaidemme rakentavan kauppaa yhdessä meidän kanssamme heitä parhaiten palvelevaan suuntaan.”

”Tulemme pitämään laajasti edullisia K-Menu -tuotteita valikoimassamme sekä pyrimme luomaan hyviä kampanjoita tuotteille yhdessä myyntiedustajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja otamme heidän toiveensa mahdollisimman hyvin huomioon kaupan kehityksessä”, uudet kauppiaat kertovat suunnitelmistaan. ”Jatkamme kaupalla jo alkanutta yhteistyötä Wolt-ruokalähettipalvelun kanssa.”

Asiakkailleen Niko ja Pauliina lupaavat avajaiset: ”Järjestämme kesän jälkeen pienimuotoiset ”avajaiset”, joissa on tarjolla kahvia sekä pullaa, erilaisia tarjouksia ja lapsille aarrejahtia.”

Uutena hävikkinurkkaus, toivetaulu ja pienleipomoiden tuotteita

Vastuullisuustyötä tehdään arjen työnä Laaksolahdessa. Hävikkiä minimoidaan aikaisen alentamisen avulla sekä luovutetaan myymättä jääneet käyttökelpoiset elintarvikkeet hyväntekeväisyyteen. ”Kaupalla kierrätys on jo nykyisin hyvällä tasolla ja haluammekin jatkaa näitä hyviä toimintatapoja. Tuomme mukanamme K-Market Laaksolahteen uusina toimintoina hävikkinurkkauksen, toivetaulun sekä pienleipomoiden tuotteita.”

Niko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on toiminut aikaisemmin urheilun parissa. Kauppiasharjoittelun hän on suorittanut K-Supermarket Lasihytissä ja K-Market Kauklahdessa. Pauliina on puolestaan ravintolakokki ja personal trainer. Kokkina hän on työskennellyt fine dining- sekä edustuskeittiöissä. Personal trainer -työtänsä Pauliina jatkaa vielä nykyisin kauppiasuransa rinnalla EasyFit-kuntosaliketjussa. Kauppiasyrittäjinä he ovat aloittaneet 2023 alkupuolella.

Vapaa-ajalla vauvauintia, kuntoilua ja musiikkia

Ritakallioiden perheeseen kuuluu lokakuussa 2023 syntynyt Noel-poika. ”Minä harrastan eri pallopelejä ja Pauliinan kanssa käymme yhdessä kuntosalilla. Koko perheen harrastuksena meillä on tammikuussa alkanut vauvauinti. Soitamme molemmat myös pianoa”, Niko kertoo. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös