Loimaan Turuntiellä päästään juhlimaan uudenveroista K-Marketia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.4.2024 Loimaan K-Market Turuntie on ollut suljettuna uudistustöiden takia 10 viikkoa ja torstaina 4.4. klo 10 kaupan uudet sähköiset liukuovet avautuvat asiakkaille. K-kauppiaina toimivat Maija ja Jaakko Rautakorpi.

K-Market Turuntien remontissa on käytännössä pantu kauppa uusiksi, myös kiinteistön rakenteita ja julkisivua on remontoitu. ”Vanhaa jäi vain kauppiaat, henkilökunta ja aukioloajat”, vitsailevat Maija ja Jaakko. Kauppaa on laajennettu 250 neliöllä ja myymälätilaa on nyt 650 neliötä. Kaikki kylmää ja pakkasta vaativat laitteet ovat uusia ja niissä tuotteet ovat kansien sekä ovien takana. Kovasti kaivatut ja asiointia helpottavat sähköiset liukuovet saatiin remontin yhteydessä kauppaan. ”Nyt meillä on esteetön sisäänkäynti”, kehaisevat kauppiaat.

Kassapöydät ovat myös uudenkarheita ja yksi kassoista on hybridikassa, joka palvelee sekä itsepalvelukassana että tarpeen tullen palvelukassana. Tuoretuotteet, kuten hedelmät, vihannekset, leipä ja maito ovat saaneet arvoisensa esillepanot ja tilat. Juomat, karkit ja snacksit eli herkutteluosastoa kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Valikoimissa on panostettu myös take away- ja valmisruokiin. ”Olemme pystyneet vastaamaan hyvin asiakastoiveisiin, joita olemme keränneet mm. Facebookin kautta. Nyt mm. gluteenittomien, kasvisruokien ja leipien valikoimissa on valinnanvaraa”, kertovat Rautakorvet.

Maija ja Jaakko kiittävät kaikkien kolmen kauppansa henkilökuntaa: ”Henkilökunta on ollut upealla panostuksella töissä, hoitaen esimerkillisesti muiden kauppojen arkea. Tämä on mahdollistanut meille kauppiaille työrauhan ja keskittymisen Turuntien suunnitteluun ja rakentamiseen.”

”Fiilikset ovat erittäin hyvät ja K-Market Turuntie on todella hieno! Täällä on päässyt käymään joitakin henkilöitä katsomaan kauppaa ennen tätä avausta ja kyllä leuat ovat suorastaan loksahtaneet auki hämmästyksestä, miten suuresti kauppa on muuttunut edukseen.”

Maija ja Jaakko Rautakorpi luotsaavat Loimaalla K-Market Turuntien lisäksi myös K-Market Korinttia ja Hirvikoskea.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös