Kuopion K-Market Sataman ja Makasiinin kauppiaiksi Ville ja Petra Huotilainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.1.2024 Ville ja Petra Huotilainen aloittavat kauppiaina Kuopion K-Market Satamassa ja Makasiinissa helmikuun alusta.

Ville ja Petra toimivat tätä nykyä kauppiaina K-Market Pirtinportissa.

”Olemme hyvin innoissamme uusista kauppapaikoista!”, Huotilaiset vakuuttavat. ”On mielenkiintoista päästä uusiin kauppapaikkoihin jatkamaan edellisten kauppiaiden hyvää työtä ja kehittämään uutta.”

Huotilaiset aloittavat työt uusissa kaupoissaan tutustumalla rauhassa niihin ja miettivät sen jälkeen uudistuksia. ”Odotamme innolla, että tavataan meidän uusia asiakkaita, se on parasta meidän työssä. Tulkaa moikkaamaan meitä kaupoille”, he kehottavat. ”Avajaisia vietetään sitten maalis-huhtikuussa kakkukahvien kera.”

Huotilaiset ovat aloittaneet kauppiasuransa 2011 Joensuussa. ”Olimme silloin Suomen nuorimmat K-kauppiaat. Opiskelimme silloin kumpikin kansantaloustieteitä Itä-Suomen yliopistossa ja Ville oli ollut kyseisessä kaupassa opiskelujen ohella töissä.”

Perheeseen kuuluu myös neljävuotias poika Max, joka on intohimoinen jääkiekon harrastaja ja seuraaja. ”Liikumme hänen kanssaan paljon niin luistellen, hiihtäen, pyöräillen, uiden ja pelaten pallopelejä. Minä ja Petra harrastamme padelia ja crossfittia sekö asuntojen remontointia”, Ville kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös