Kotkassa K-Market Karhulan kauppiaiksi tulevat Tomi ja Saara Tiiperi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.2.2024 Tomi ja Saara Tiiperi aloittavat kauppiasuransa Kotkan K-Market Karhulassa 11.4.2024.

”Olemme todella innoissamme päästessämme aloittamaan oman kauppiasuramme juuri K-Market Karhulassa, joka sijaitsee aivan Karhulan sydämessä torin laidalla”, vakuuttavat uudet kauppiaat. ”Kiitos Sami Ristiniemelle hyvästä työstä Karhulassa ja lähdemme innolla jatkamaan tästä kaupan kehittämistä.”

Palvelutiskistä kauppiaan silmäterä

”Liikeideamme perustuu hyvään hyllysaatavuuteen, tuoreuteen ja asiakaspalveluun. Vahvuutemme on nopea reagoiminen erilaisiin tilanteisiin, asiakastoiveisiin sekä palautteisiin. Tavoitteenamme on olla Karhulan palvelevin ja monipuolisin kauppa!”, avaavat Tomi ja Saara suunnitelmiaan. ”Haluamme tarjota kaikille sopivan hintaisen ostoskorin valikoimasta tinkimättä, K-Menu ja Pirkka tuotteet tulevat kaupalle hyvällä valikoimalla, tuomme kaupalle myös eräkampanjoita sekä paljon omia tarjouksia.”

”Kehitämme kauppaamme asiakastoiveiden perusteella ja tulemme panostamaan meillä tehtyihin tuotteisiin, heviin sekä palvelutiskiin. Palvelutiski on tulevan kauppiaan silmäterä, joten sinne kannattaa tulla moikkaamaan.”

”Asiakas aina ensin! Haluamme että asiakkaat lähtevät joka kerta kaupasta herkullisella ostoskassilla sekä mahtavalla mielellä!”, Tiiperit paljastavat mottonsa. ”Avajaiskahvitukset järjestetään pikimmiten kunnes olemme päässeet asettumaan ja tutustumaan kauppaan ja alueeseen. Avajaisiin on odotettavissa myös mahtavia tarjouksia!”

K-Market Karhulassa jatkuvat Woltin verkkokauppa sekä K-Ruoan verkkokaupan palvelut sekä noudon että kotiinkuljetuksen muodossa.

”Vastuullisuus on iso osa kauppamme toimintaa, tulemme tekemään hevissä, leivässä ja tuoretuotteissa hävikkikasseja sekä laatikoita ja haemme ehdottomasti myös paikallisia toimijoita, joiden kanssa voimme vähentää hävikkiä yhdessä ja tarjota apua sitä tarvitseville”, Tomi ja Saara listaavat. ”Meille on todella tärkeää myös työhyvinvointi ja haluamme, että se välittyy kaikessa tekemisessä kaupalla asiakkaisiin asti. Tulemme panostamaan positiivisuuteen ja lauseeseen "anna hyvän kiertää", ja olemme kiusaamisvapaa vyöhyke.”

Tomi on aloittanut työuransa kaupan alalla 2004 ja työskennellyt pääasiassa palvelutiskillä. Hän on ollut myös kolme vuotta Keskossa kaupan valmentajan tehtävissä tuore- ja järjestelmäpuolella. Saaralla pitkä työura sosiaali- ja terveysalan monista työtehtävistä, ikäihmisistä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisimpänä päiväkodissa. Ihmisläheinen työ on ollut Saaralle lähellä sydäntä, ja hän pystyy hyödyntämään työkokemustaan asiakkaiden kohtaamisessa ”vauvasta vaariin”.

Ensimmäinen maraton ennen kauppiasuraa

Tomi on aktiivinen juoksun harrastaja ja ennen kauppiaana aloittamista hän käy juoksemassa ensimmäisen maratoninsa. Tiiperien perheeseen kuuluvat kaksi tytärtä, Ella ja Camilla, kääpiövillakoira Vilho sekä kaksi siperiankissaa Lumi ja Leon. ” Vapaa-ajalla harrastamme monipuolista liikuntaa sekä yhdessäoloa mm. pelaillen lautapelejä. Koko perhettämme tullaan näkemään kaupalla”, lupaa Tomi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös